2777
2789

فردا دومین جلسه لیزره امشب خواستم شیو کنم چندتاجوش بود ک اگه تحریک بشن با تیغ ممکن کل صورتم جوش بزنه بنظرتون پودر موبر بزنم چکارکنم

فالله خیرحافظاوهوارحم الراحمین یا خدا من ازتو حاجتمو میخوام

اپیلیدی نداری؟ با اون سرش که مثه ریش تراش و تیغه با اون بزن

موزن ابرو و اینا هم اگه داری خوبه 

پودر موبر و کرم موبر نزن بعد از لیزر احساس سوزش میکنی

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژیلت صابوندار بزن 

بعدشم افترشیو مخصوص صورت حساس بزن مثل لوسیون میمونه 

پن ضدجوش بزن 

«بردگی»یعنی‌اینکه:یک‌ شخص دیگر‌ تصمیم بگیرد،تو چقدر و‌ چه اندازه آزاد باشی...برتراند راسل
ژیلت صابوندار بزن  بعدشم افترشیو مخصوص صورت حساس بزن مثل لوسیون میمونه  پن ضدجوش بزن&nbs ...

رفتم دکتر پوست فوم داد محلول داد گفت بزن خوب میشه گفتم بهش ک با ژیلت شیو کنم گفت اره الان میترسم ک جوشها پخش بشه

اپیلیدی نداری؟ با اون سرش که مثه ریش تراش و تیغه با اون بزن موزن ابرو و اینا هم اگه داری خوبه  ...

ریش تراش مخصوص صورت دارم میترسم اونم مثل ژیلت جوش بزنه

ریش تراش مخصوص صورت دارم میترسم اونم مثل ژیلت جوش بزنه

نه فک نکنم چون اونا مو رو مثله تیغ از ته نمیتراشه بلافاصله بعدشم ماست و خیار بزار چیزی نمیشه 

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
پودر موبرو اصلا به صورت نزن من یه بار زدم  یه قسمتایی از پوستم حسابی قرمز و ملتهب شد!زینک اکسید ...

وای ممنون ک گفتی خواستم پودر بزنم

رفتم دکتر پوست فوم داد محلول داد گفت بزن خوب میشه گفتم بهش ک با ژیلت شیو کنم گفت اره الان میترسم ک ج ...

ببین اگه جوشم زدی به ترمیم کننده بگیر بزن خوب میشه

تازه بعد لیزر ترمیم کننده خیلی خوبه

«بردگی»یعنی‌اینکه:یک‌ شخص دیگر‌ تصمیم بگیرد،تو چقدر و‌ چه اندازه آزاد باشی...برتراند راسل