2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چون مردا خودخواهن تا خودشون نخوان نه باکسی دوست میشن نه بکسی پول میدن نه کاری برای کسی انجام‌میدن چون اولویت اول خودشونن هر چی به نفعشون باشه 

خارش اول ار مرداس

به کی شک داری؟ فامیله؟

تقریبا شوهر من صبح تا شب سر کاره بنده خدا اومد خونه مامانش رو مبل خوابش برد دختره میرفت میومد هی نگاش میکرد میرفت میومد هی دیدش میزد بعد ک شوهرم بیدار شد فقط اونو مخاطب قرار میداد الکی میخندید  اخرش شوهرم گفت سرم درد میکنه پاشو بریم 

انقدر با جیغ جیغ حرف میزد 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600

خوش قیافس و موقعیت خوبی داره مطمئنا نظر خیلیا رو جلب میکنه ولی خودش رو نمیده بهش نزدیک بشن. آرامش زندگیش براش در اولویته

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
از کجا توضیح میدی

خودش بهم گف خودمم چک کردم مطمئن شدم

یکیش دختر عمشه یبار شوهرم تعریف کرد وقتی خواب بودم خونه بابا بزرگم اومد سرشو گذاشت کنار سرم خوابید بعد ب اون یکی دختر عمه شوهرم گفته بارها گفته همه فهمیدن چقدر خرابه.

و چند مورد دیگ 

زیاد 

همسرم از نظر ظاهری خوش قیافه و خوش تیپ 

مغازه داره

زیاد پیش میاد 

از نوع نگاه 

حتی مهمونی ها متوجه شدم از روی حرکات 

برای منم پیش اومده 

مثلاً اشناش اومد دستگاه تصفیه نصب کنه 

الکی معطل میکرد 

من متوجه نشدم 

اما همسرم عصبانی شده بود و کار و نصفه و نیمه به کسی دیگه داد 

و نفر دوم پنج دقیقه هم نشد و درستش کرد 

من متوجه نشدم اما همسرم گفت سعی می‌کرد برای خرید وسیله منو به بهانه های مختلف از خونه بفرسته بیرون که تنها باشه تو خونه با من 

یکی از  مشتری هاش  ک از مجردی شوهرم براش کار کرده بود .دختر مجرده (ک دوست پسر داره) کل زندگیشم برا شوهرم ریخته رو دایره 

حالا ک ازدواج کردیم گاهی براش کار میکنه .جلو من ب فامیلی صداش میکنه ولی وقتی من نیستم ب اسم کوچیک 

خیلی از صمیمیتش بدم میاد بارها  دعوا بپا کردم سر این😂 نظر نداره ولی کرم داره از صمیمیتش خوشم نمیاد 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

زیاد همسرم از نظر ظاهری خوش قیافه و خوش تیپ مغازه دارهزیاد پیش میاد از نوع نگاه حتی مهمونی ها متوجه ...

چه آدم اشغالی بوده اه ، فک کن جلو چش یارو ب زنش نظر داشته باشی

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

باور کن توهم زدییه دوستی دارم داااائم میگه همه روی شوهرم نظر دارم و....دیگه مگر اینکه هم شوهرش هم یه ...

توهم توهم زدی شوهرت خوشتیپه شک نکن 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600