2777
2789
عنوان

به نظرتون جاریم از این حرف چه منظوری داشت❓

| مشاهده متن کامل بحث + 8171 بازدید | 189 پست
درسته ملک هم رشد خودشو داشته تو ۱۰سال،من سال ۹۵ خونه ساختم با زمین و همه چی تموم با کابینت درجه ۱ و ...

تقریبا همین قدر ملک رشد کرده یعنی سی برابر شده یعنی به قیمت ملک بخوایم حساب کنیم ده میلیون اونزمان میشخ سیصد میلیون امروز 

به طلا بخوایم حساب کنیم میشه یک میلیارد 

به دلار بخوایم بگیم میشه حدود چهار صد تومن 

من دماغ عمل کردم شش تومن که سکه بود یک میلیون یعنی دقیق پول شش تا سکه دادم برای عمل بینی 

امروز شش تا سکه میشه ششصد میلیون خوب کدوم دکتر ششصد تومن میگیره برای عمل بینی ؟بهترین دکترها هم الان آنقدر نمیکیرن 

منظورم اینکه نباید همه چیز زو با قیمت طلا محاسبه کنیم 

بله میشد خواهرم یه خونه وسط شهر خریدن 15 تومن

ما شهرستان هستیم

مامانم سال ۸۶ یه آپارتمان کوچک تو مجتمع اونم تو یه شهرک خرید ۴۶ میلیون

یعنی یه چیز در حد مسکن مهر

شماها کجا زندگی میکنید که هشت سال بعدش یعنی سال ۹۴ با ۱۵ تومن میشد وسط شهر خونه خرید!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محل نده ذهنت و درگیر نکن اگه کمک شما نبود الان خونه میلیاردی نداشت ، احتمالا زورش به شوهرش نمیرسه که بگه کمک نکن، از اون طرف هم حرصشه داره اینجوری میگه، تو هم باید کاملا حق به جانب میگفتی قصد کار کردن ندارم و ترجیح میدم تحت هرشرایطی بالاسر بچه هام باشم 

اره حتمااا بهش بگو و تاکید کن ناراحت شدی اما از کارایی که خودتون کردید چیزی نگو که بگه اینم منت داره ...

در جریانه کارا هست اتفاقا چون به زندگی و اخلاقیاتمون آشناس حس میکنم شاید بتونه قضاوت کنه. خیلی برام سنگین اومده حرفش 

دقیقا. آفرین ما میگیم یه ریگ کوچیک واگیره ی یه خمره هست یه مثل قدیمیه یعنی یه کمک کوچیک باعث انجام ی ...

بله درسته برادرشوهر منم ۱۰ سال پیش داشت همزمان با ما خونه می‌ساخت ماهم دست و بارمون تنک بود لوم پول کم آورد هیچکس نداشت بهش کمک کنه مجبور شد خونشو بفروشه هنوز که هنوزه مستاجره بنده ی خدا

نه تو همون محل ما اون سال خریدیم 90 تومن 10 تومن که میگم یه گوشه از پول خونه بود نمیگم همه پول رو ما ...

والا حرف بدی نزده الکی برای خودت بزرگش میکنی اینجور که شما میگی وضعتون توپه برای همه پیش میاد مدتی بی پول باشن و خب میگذره 

اونا هم خوبی شمارو فراموش نکردن که الان دادن محبت میکنن 

چرا یه خونه رو اجاره نمی‌دید؟

در کل من بخوام قضاوت کنم فقط یه پیشنهاد داده برای راحتی خودتون وگرنه اگه بخاطر خرید و غذا و دین حرفا بود اصلا نمیذاشت اتفاق بیوفته

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اون لحظه نجات بود عزیزمچون اگ ۱۰ تومن کم بود و جور نمیشد خونه نمیخرید همون خونه ی سال بعدش میشد خدا ...

راستی نگفتم وظیفه دارن با کمکشون بی ارزش  بوده

گفتم درسته کمک کردن ولی واقع بینانه نگاه کنن و طرف رو تا آخر عمر منت دار خودشون نبینن

ما شهرستان هستیم مامانم سال ۸۶ یه آپارتمان کوچک تو مجتمع اونم تو یه شهرک خرید ۴۶ میلیونیعنی یه چیز د ...

عزیزم اینا یه خونه 55 متری خریدن ولی انچنانی نبود ک در حدی ک بتونن توش بشینن،داداشمم همون سال خرید یه خونه بهتر 35 تومن دو تاشون الان بازسازی کردن، منظورم اینک میشد اون موقع حتی یه زمین خرید

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️ 

اینجا سایت عمومی هستش همه میتونن نظر بدن شما هم اگه طاقت شو نداری کامنت نزار دوست عزیز چون داری استا ...

من أصلا براي استارتر راهنمايي  نكردم 🫣🤭

اينقدر عجله دارين يك تنه جواب همه رو بدين

نميدونين كي چه گفته.

🥲

شمام طاقت نداري بقيه كامنت بزارن و ميخواي متكلم وحده باشي و همه رو ارشاد كني

به استارتر پيام خصوصي بده

💕

تجربه مشابه رو دارم..

البته که متاهل نیستم..

در هر صورت این روزها هم میگذره..

گفتید که چندتا خونه دارین

اگر شد بفروشین و طلا بخرین، یا هم اجاره بدین کمی اوضاع تون بهتر بشه..

هر چی کمک کردین یه گوشه داشته باشین..

براساس نرخ روز هم داشته باشین..

هر موقع کمک کردن‌هاشون رو کوبیدن توو سرتون، شما هم بهشون بگید که فلان لطف رو کردین..

و اینکه اوضاع تون بهتر شد، دیگه پولاتون رو برای خودتون نگه دارید..

به اینجور اشخاص کمک نکنید..

به جاش برای خودتون طلا بگیرید تا پشتوانه داشته باشین..

اون بیشتر به دردتون میخوره، تا اینجور آدما

ماکارون هستم:)

محل نده ذهنت و درگیر نکن اگه کمک شما نبود الان خونه میلیاردی نداشت ، احتمالا زورش به شوهرش نمیرسه که ...

من اون لحظه متوجه نشدم گفتم نه بابا چطوری آدم بیرون کار کنه با دوتا بچه حوصلم سر بره خیاطی میکنم بعد گفتم چرا فلانی سوال به این بی ربطی پرسید اون که خبر داره از شرایط من و حس بدی گرفتم 

نمیدونم یه حس بد و عجیبی دارم

۱۴ سال پیش برای برادر شوهربزرگم خونه ساختیم

هر کمکی حتی بناییشو هم کردیم

که صاحب خونه بزرگتر بشن

پول بدون عوض هم دادیم بهشون سه تومن

الان میلیاردرن

زمان چرخید و۳سال پیش

خورد خورد ۶۰ تومن برای ساخت خونمون بهمون قرض دادن

هنوز یک هفته نشده بود خانمش اومد وجلوی خودمو مادرم

گفت فلانی به خودت نگیریا ولی من به شوهرم میگم

همش دستت درازه سمت برادرت و...

بمن چه کی خونه میسازه وکی ماشین میخره و...

پول بی زبونو از گلوی ما میرنی بذل وبخشش میکنی

چون دارایی همه چشمشون به دستته

۱۰روز بعد کل پولشو جور کردیم وپس دادیم

هیچی نداشتیم 

رسما حتی پول نون

ینفر پیدا شد طبقه پایین خونرو که هنوز آماده نبود رهن کرد پولشم نقد پرداخت کرد ورفت ۴ماه بعد اومد برای زندگی در اونجا🥺

هیچوقت حرف جاریم یادم نمیره

هیچوقتم اون مستاجری که اومد یهویی رو یادم نمیره

خوبه هرکی حد خودشو بدونه من خودم شخصیتم اینطوری هست و نمیذارم کسی فکر کنه زیر بلیطشم

بابا بخدا جاربش منظور داشته، وگرنه چرا اون موقع که اسی به اونا ده تومن قرض داره زنگ نزد بگه برو سرکار؟؟ چراالان که یکم بدبیاری اوردن زنگ زده؟ حتی یکی هم گف ماهم همین وضعیت مشابه رو داریم که زنگ زدم گفتم فلانی نمیخای بری سرکار؟؟؟ حالا اسی عزیزم ما نمیگیم زنگ بزن ولش کن خودتو ناراحت نکن برات مهم نباشه حرفش... 

حس اون عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه  🚶‍♀️🚶‍♀️🐈‍⬛

تجربه مشابه رو دارم..البته که متاهل نیستم..در هر صورت این روزها هم میگذره..گفتید که چندتا خونه دارین ...

آره دقیقا حالا جالبه کل کمکی که کردن هنوز به اون 10 تومن 10 سال پیش نرسیده