یکم ناراحتم سرکلاس همکلاسی هام اوایل خوب بودن اما کم کم ،کم محل شدن یسریاشون خوبن یسریا انگار بدشون ازم میاد نمیخوام تعریف کنم بخدا اما چهره و استایلمم از همشون بهتره دلم گرفته بعضی دوستام تو فامیلو از دست دادم دوستام تنهای واقعی شدم حالا چکار کنم میخوام ورژن قوی مو بسازم درواقع خودم ی لشکر باشم اینم بگم دلم پیشرفت زیاد میخواد رشتمو دوس دارم رشته تاپیه مهارتم دارم سوشیال مدیا و...راهنمایی کنید از همه جهت پیشرفت کنم ک اونایی ک رفتن عین سگ پشیمون شن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا بخاطر همین ک از همشون خشگل تر وخوشتیپ تری باهات بدنتمام دوران تحصیلم دخترا حسودم بودناز رو دل ...
بخدا ن تو فامیل ن بین دوستام اصلا بد کسی رو نخواستم و نمیخوام همونا شدن دشمن جونم ک براشون دلسوزی کردم دلم واقعا شکسته تنهام شدم رفتارم باهاشون چطور باشه
ببین تو اعتماد بنفس خوبی داری یعنی قدرت داری و چیزایی که شاید دوستات اگرهم دارن ضعیف تر باشن از توبطوره کلی استایل تیپ شاید خیلی چیزای دیگه) خیلی ها فقط یه گزینه هستن برای گذروندن سال تحصیلی تاحوصله تو سر نره!!ینی اینجوری نگاکن قضیه رو,محاوره ای ش میشه این:اونایی ک باهات هستن دمشون گرم اوناکه نیستن ۱۰۰باردمشون گرم چون زیاد دیگه زحمت ندادن!!به قول خودت این ارتش تک نفره رو راه بنداز بی خیال اونایی شو ک توحاشیه هستن و درحدت نیستن