2777
2789
عنوان

به نظرتون جاریم از این حرف چه منظوری داشت❓

| مشاهده متن کامل بحث + 10892 بازدید | 200 پست
قشنگ واضحه، ببین اسی از اونا کمک نخواست خودشون داوطلبانه کمک های ریز کردن دستشونم دردنکنه ولی جاریش ...

بچه های دوساله ی ما انقدرا هم خاله زنک نیستن عزیزم

ببخشید که نفهمیدن نقشه ی شوم جاری رو

آخه خیلی بی ربط بود حرفش اون لحظه متوجه نشدم اما بعد گفتم چرا فلانی پرسید سر کار میری یا نه من که 15 ...

همه حرف‌ها رو به منظور برداشت نکنید واقعا اکثر ادمها چیزی زو که میکن منظوری پشتش نیست سعی نکنید از هر حرفی چیزی دربیارین 

خدا رو شکر خانواده هستین یک زمانی شما کمک بزرگی بهشون کردین الانم اونا تا حدی دارن کمکتون میکنند همینو بگیرین بقیه شو ول کنید 

وگرنه از هر حرفی دنبال منظور باشین خودمون هم ناخواسته خیلی حرف‌ها میرنیم 

من بک وقت میشینم با جاری ام حرف میزنم بعد میام نی نی سایت میبینم یکی گفته جاری ام چه منظوری داشته میگم راستی از این حرف دیروز منم میشه اینجوری برداشت کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ته چك خونه اي ك ١٠ سال پيش خريدم دارم..١٠ ميليون چيزي نبود ده سال پيشممثل اينكه الان شما ١ ميليار ...

بببن کاری ب خونه و اینا ندارم ۱۰سال پیش طلا گرمی ۹۴ هزار تومن بود با ۱۰ میلیون میتونست بالای ۱۰۰گرم طلا بخره

عزیزم الان تو شرایط سختی هستی ممکنه حرفای ساده هم برات گرون تموم شه

شاید منظوری نداشت و فقط خواست یه پیشنهاد بده 

اما اگ منظوری هم داشت شما ب خوبی برادرشوهرت ببخش و بهش فکر نکن

انشالله ب زودی زود کاراتون میفته رو روال

سلام دوست عزيزمن همين داستان رو با جاريم داريم ولي برعكس.يعني من بع ايشون گفتم برو سركار..البته ما گ ...

آخه ما از اونا کمکی نخواستیم برادر شوهرم هر از گاهی یه چیزایی تعارفی میاره اینم که دارم میگم 4 تومن داده خودش زده به کارت شوهرم از نظر مالی هم هنوز ما بالاتری خیلی زیااااد ولی تمام سرمایه مون گیر کرده توی چندتا خونه مه با توجه به اوصاع مملکت فروش نمیره. 

ولی آخه از هر لحاظ که بگی جاریم در حدی نیست که بخواد چنین حرفی بزنه بیشتر حس دهن کجی ازش گرفتم 

سلام دوست عزيزمن همين داستان رو با جاريم داريم ولي برعكس.يعني من بع ايشون گفتم برو سركار..البته ما گ ...

جاری من دو قلو داره اصلا وقت اینکه یک دقیقه بیاد اینجا رو ندارع من براش تعریف میکنم 

یک وقتهایی باهاش حرف میزنم یک چیزی میکم بعد خودم تو دلم میگم این حرف دخالت بوده یا فضولی بوده بعد بهش میگم ببین الی اگر نی نی سایت داشتی میرفتی تاپیک میزدی میگفتی جاریم اومد خونم اینو بهم گفتار بس فضوله کاربرها هم بهم فحش میدادن 

میکه جدی اینجوری میکن ؟گفتم نمیدونی تو نی نی سایت چه دعوایی بین جاری ها هست 😂

عزیزم الان تو شرایط سختی هستی ممکنه حرفای ساده هم برات گرون تموم شهشاید منظوری نداشت و فقط خواست یه ...

الهی شکر الان بهتریم تونستیم یکم پول های رفته رو جمع و جور کنیم یعنی واقعه احتیاج چندانی نداریم البته آنچنانی هم نیستیم ولی الهی شکر ولی نمیدونم منظور داشت یا واقعا من حساس شدم به شوهرم گفتم گفت شاید خودش میخواد بره سر کار داره زمینه چینی میکنه البته شوهرم هر موضوع که از خانواده خودش باشه ساده سازی میکنه 

نزديك ٣٠٠ اون كمش رو دادم رهن

منطقه ها با هم متفاوته

اصلا بحث قیمت نیست

الان شما برا خریو خونه ۲۹۰ داشتی ۱۰ تومن کم داشتی یکی لطف میکرد و کمک میکرد بهت میداد شما سعی نمیکردی بعدا تو مشکل یا شادیش ب دردش بخوری؟؟؟؟

یا میگفتی ۱۰ تو من ک پولی نبود میخواست نده؟؟؟۲۹۰ خودم داشتم؟؟؟

بچه های دوساله ی ما انقدرا هم خاله زنک نیستن عزیزمببخشید که نفهمیدن نقشه ی شوم جاری رو

ربطی به نقشه ی شوم نداره یکم سیاست میخاد بفهمی کی چی میگه و منظورشون چیه، شاغل بوده دیگه نتونسته بره بادوتا بچه این پیشنهاد جز این هیچ مفهومی نداره... درضمن بچه های دوساله ایی که میگی  وقتی تو همچین تاپیک های جاری و مادرشوهری میان خاله زنکنم هستن😁🫶🏻 

حس اون عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه  🚶‍♀️🚶‍♀️🐈‍⬛

بببن کاری ب خونه و اینا ندارم ۱۰سال پیش طلا گرمی ۹۴ هزار تومن بود با ۱۰ میلیون میتونست بالای ۱۰۰گرم ...

به طلا بخوایم حساب کنیم اره حدود صد گرم میشده 

به دلار حساب بکنیم حدود سه چهار هزار دلار میشده 

من خودم سال ۹۲ دماغم رو‌عمل کردم شش میلیون دادم 

دیگه همه چیر رو به طلا نمیشه حساب کرد 

طلا بیشترین رشد رو داشته از ملک و دلار بیشتر رشد کرده 

ببین یه نصیحت به خانم کسی زنگ نزن واسه تشکرکارای شوهرش . مردا دست و دل باز ترن کلا

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

قشنگ واضحه، ببین اسی از اونا کمک نخواست خودشون داوطلبانه کمک های ریز کردن دستشونم دردنکنه ولی جاریش ...

آفرین من دقیقا همین حس رو گرفتم از حرفش چون بی ربط بود یدفعه گفت نمیری سرکار؟ این فروشگاه سر کوچه فروشنده میخواد 

الهی شکر الان بهتریم تونستیم یکم پول های رفته رو جمع و جور کنیم یعنی واقعه احتیاج چندانی نداریم البت ...

شمام ساده بهش نگاه کن

آرامش خودت بیشتر

انشالله پولت تو راه خیر خرج بشه ن برای بیماری