2777
2789

اگه کسی بتون تیکه بندازه ،،بخصوص عیب ظاهر 

چ عکس العمل ی باید نشون داد

من خانواده شوهرم خیلی جلو من میگن فلانی کتوله س(قدم کوتاه)

ولی من اصلا ب روی خودم نیاوردم تا حالا و هیچ عکس العمل ی نشون ندادم ک متوجه نشدم ب خودم گرفتم و ناراحت شدم

ولی ی جور دیگری حرصم و خالی میکنم

مثلاً بعدش ی مدت خونشون نمیرم

خیلی راحت کلیپهایی که در مورد این مسیله هستن رو استوری کن ببینن.  اینکه حرف زدن در مورد ظاهر آدها بلاخص بد گفتن،  بیفرهنگی هست.  من دوست بیست ساله ام ده بار ژل زده و کلا صورت اش هم بد شده.  اصلا نمیگم.  چون به هر حال سلیقه اش هست دیگه.  به ما چه! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه بخای بخاطر این‌ موضوع مهم سکوت کنی و خونشون نری فایده نداره چون سری بعدم پا میشی میری و اونا توی مسخره کردنت بیشتر نفوذ میکنن.

خدا زبون داده واسه دفاع کردن و حرف زدن پس چرا سکوت؟! 

وقتی رو ظاهرت دارن برچسب میزنن محترمانه جواب بده و این قائله رو ختمش کن اگه دیدی لجبازی کردن و ببشتر دارن تخریبت میکنن کلا از اون ادمای سمی فاصله بگیر

چ جوابی بدم

(رک بهشون بگو درست حرف بزنین با من این چه طرز برخورده خودتون هزار عیب دارین مگه من توروتون میارم)

یعنی استارتر قشنگ باید وایسی تو روشون رک و واضح حرفتو بزن چون اینا فوق العاده بی شخصیت و بی ادبن 

باهر کی مثل خودش رفتار کن بزار بدشون بیاد 

جلو زبونشونو باید بگیرن بزار بدونن جواب بی ادبیاشون تو دهنیه... من‌جات باشم حرفمو میزنمو  قطع رابطه میکنم چون معلومه شوهرتم پخمه و بی رگه که میشینه اینا هر غلطی خاستن بکنن 

بگو ای بابا. آدم باید بختش بلند باشه قد که مهم نیست

اگه ازم بپرسی چقدر دوستت دارم، نمیگم تا ابد میگم تا زمانی که دوسم داری....) اگه بپرسی چقدر برام با ارزشی، میگم تا زمانی برام ارزش داری که به ارزش هام احترام بذاری، تا زمانی هستم که هستی. من بهت نیاز ندارم بخاطر خودت میخوامت. بهت وابسته نیستم دلبسته ام. خدایا یکی بود که هنوز هم هست ومیخواهم همیشه باشد.....