2777
2789
عنوان

بچه ها راسته که میگن 😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رقم عجیبی نیست می دونید اون موسسات چقدر سود دارن شاید برای تبلیغ سالی چند میلیارد خرج کنند ولی باور ...

برن گم بشن 

ولی من واقعا به ۵ میلیارد نیاز دارم 

فقط نمیدونم به زیر ۲۰ میدن یا تک رقمی ها 

واسه تجربی که تا ۹۹ معرف ان اقا زیر ۲۰ هم قبل کنن من واقعا به پولش نیاز دارم بعد این پوله حلاله یا ح ...

نمیدونم 

به نظر من که یجور کمک کردن به این مافیای کنکوره 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

یه سوال میشه ترمی ۲۴ واحد برداشت ؟ تو رشته پزشکی ؟ کاری به سخت بودن درسا ندارم فقط میخوام بدونم میشه ...

دانشگاه ما که اجازه نمیده چون همه ی ورودیای یسال باید با هم باشن کسی نمیتونه جلو بیفته اما برای بقیه ی دانشگاها اطلاع ندارم 

دانشجوی پزشکی 🩺📖 اگر توی راه کنکور نیاز به مشورتی داشتی رو کمک من حساب کن ♥️

دانشگاه ما که اجازه نمیده چون همه ی ورودیای یسال باید با هم باشن کسی نمیتونه جلو بیفته اما برای بقیه ...

کدوم دانشگاهی ؟ 

چرا نمیتونه جلو بیوفته ؟ 

کلا پزشکی چند واحده ؟

برن گم بشن ولی من واقعا به ۵ میلیارد نیاز دارم فقط نمیدونم به زیر ۲۰ میدن یا تک رقمی ها

عزیزم اگه کنکوری هستی بخون چون واقعا ارزشش رو داره حالا تک رقمی هم نشدی باز می تونی رتبه خوب بیاری 

ببین من دخترداییم رتبه چهار هزار و خرده ای( دقیق نمی دونم) تجربی شد الان دانشگاه آزاد تهران پزشکی می خونه باور کن از مشاوره پشت کنکوری های تجربی ماهی ۲۰ به بالا درمیاره اونم پاره وقت  تازه رتبه اش ۴۰۰۰ هست نه تک رقمی یا سه رقمی 

یا دختر عمه ام رتبه ۲۳۷ ریاضی بود برای تدریس زبان و ریاضی تو تهران کلی درآمد داشت و همچنین برادرش که پزشکی دانشگاه تبریز می خونه 

الان یکی از انگیزه های پسرم که کلاس چهارمه واسه درس خوندن اینه که رتبه برتر بشه و از اول درآمد داشته باشه از تبلیغ چون از اطرافیان شنیده بس که بچه ام پولکی هست و به بابام برده...خخخ

ولی واقعا این چیزها وجود داره گلم

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)