هلن۱۳۸۱ مدیر عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 4722 عنوان بچه ها راسته که میگن 😱😱 | مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 34 پست یه نفرات برتر کنکور و اونایی که رتبه زیر ۲۰ دارن موئسسه ها میلیاردی پول میدن تا براشون تبلیغ کنند میگن که به رتبه یازده نمیدونم یا دوازده پنج میلیارد دادن تا براشون تبلیغ کنه ؟ 😱😱😱 1404/08/11 | 14:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلن۱۳۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 4722 عزیزم اگه کنکوری هستی بخون چون واقعا ارزشش رو داره حالا تک رقمی هم نشدی باز می تونی رتبه خوب بیاری ب ... ولی واقعا به پول نیاز دارم واسه منی که فقط درس خوندن بلدم بنظرم خیلی چیز خوبیه
دکتر_روانشناس_۳ عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 962 ولی واقعا به پول نیاز دارم واسه منی که فقط درس خوندن بلدم بنظرم خیلی چیز خوبیه بخون حتما موفق می شی اگه هم خدایی نکرده نشد، حداقل بعدا حسرت نمی خوری که چرا بیشتر تلاش نکردی کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
هلن۱۳۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 4722 بخون حتما موفق می شی اگه هم خدایی نکرده نشد، حداقل بعدا حسرت نمی خوری که چرا بیشتر تلاش نکردی یعنی لیسانسمو ول کنم برم سراغ تک رقمی شدن ؟
دکتر_روانشناس_۳ عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 962 یعنی لیسانسمو ول کنم برم سراغ تک رقمی شدن ؟ ببخشید فکر کردم پشت کنکوری هستیاگه رشته ات خوبه و آینده داره نیازی نیست ول کنی همون رشته خودت رو ادامه بده کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
هلن۱۳۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 4722 ببخشید فکر کردم پشت کنکوری هستیاگه رشته ات خوبه و آینده داره نیازی نیست ول کنی همون رشته خودت رو ادا ... میکروب خوندمخواهش میکنم گل