2777
2789
عنوان

بیاید بگید حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 45 پست
چرا انقد سنگدل شدیناگه شوهرت خرج تو رو میده مشکلی نداری اگه فقط روزی یکی دوساعت میره پیش خواهرش چه ع ...

تا کی من از صبح منتظرم تا شب شوهر میاد اونم پا میشه میره اونجا پس منو بچه چی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خود برادرش ازش حمایت می‌کنه چه اشکالی داره مگه؟

شخصیت یه آدم سالم بهش اجازه نمیده بچه هاشو اینطوری بزرگ کنه که زیر منت زن برادر و بچه های برادرش باشن و همیشه نگاه منفی و ناراضی اونا بهشون باشه ما کلی خانم بدون همسر تو فامیلمون داریم که از زمان های قدیم بچه هاشونو به دندون گرفتن و با نون بازوی خودشون بزرگشون کردن نه که بشینن مفت خوری کنن از بقیه حرف بشنون چون تنبلیشون میاد برن سر کار 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

چرا بابا سه تا خواهر اینجا داره هر روز خونه همدیگن

ای بابا سخته پس شرایطتون از در دوستی با شوهرت وارد شو عزیزم اصلا جوری رفتار نکن که لجبازی کنه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
عزیزم با جنگ ودعوا چیزی درست نمیشه فقط بدتر میشه خودت اذیت میشی باسیاست زنانت کاری کن کمتربره ولی اص ...

من نمیگم نره پنجشنبه ها یا ما میریم یا اونا میان شوهرم شورشو در آورده

اره بخدا من چند سال دنبال طلاق بودم یبار حتی نپرسیدن چکار کردی ،با اینکه جونم به جونشون بنده

مال من تازه از من پول دستی هم میخوان بارها قرض دادم و پس ندادن اونم چند میلیون هر سری اونوقت آدم اینا رو میبینه حسرت میخوره تاز من از داداشام ده دوازده سال هم کوچیکترم 😆