2777
2789
عنوان

بیاید بگید حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 45 پست
مردم چه برادری دارن چقدر پشتشونه خوشبحالش

اره بخدا من چند سال دنبال طلاق بودم یبار حتی نپرسیدن چکار کردی ،با اینکه جونم به جونشون بنده 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

یعنی خواهرش نمیخواد دنبال درامد باشه تا اخر عمر دستش جلوی برادر و پدرش دراز باشه بچه هاشو با منت بقیه بزرگ کنه؟

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما حق داری ناراحت بشی ..ولی اونم کار اشتباهی نمیکنه خواهرشه حس مسولیت داره ...اونی که باید خودش جمع کنه خواهرشه که باید عقلش برسه تو زندگیش محتاج کسی نباشه 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

نه آدم بدی نیست ولی این خودشو کلا وقف اونا میکنه

ببین نمیخوام طرفداری ناحق بکنم جای شمام نیستم،ولی به شوهرت بگو من نمیخوام همش اونجا باشی یا بیا باهم‌بریم یا یکم بیشتر برای ما تایم بذار منم بچه کوچیک دارم نمیرسم به هیچی بهذکمکت نیاز دارم،خواهره گناه داره

زندایی من وقتی جدا شد خوده ما تا سالها مواظب خودشو بچش بودیم بی گناه بود و بی پناه

برادرشه باید کمکش کنه الان اون بنده خدا کسی رو نداره جز برادرش وقتی به زندگی این خانم ضربه ای وارد ن ...

ببین کمک تا یه حدی خوبه نه اینکه نصف خرج خودشون نصف خواهرش مخالفم

اگه خواهرش داشته باشه نصف حقوقش رو میده به داداش و زن دادلشش؟؟ 

https://uupload.ir/

فعلا نفقه نداده مهریه شو تازه گرفته

خب مهریه گرفته دیگه نباید انتظار زیادی از بقیه داشته باشه،ازلحاظ محبت و سر زدن هم خدا رو خوش میاد اونا کسیو اینجا ندارن خودتم گاهی با شوهرت برو که شوهرتم کوتاه بیاد کم کم از سرش میفته و هر شب نمیره عزیزم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

چرا انقد سنگدل شدین

اگه شوهرت خرج تو رو میده مشکلی نداری اگه فقط روزی یکی دوساعت میره پیش خواهرش چه عیبی داره خب

اگه شما خودت طلاق بگیری انتظار نداری خانوادت پشتت باشن؟

اونم تازه طلاق گرفته اسیب دیدست

انقد تاریک دل نباشین

تا شوهرت نفهمه کاری ازت برنمیاد متاسفانه.فقط میتونی بیشتر یرا خودت خرج کنی و به بهونه های مختلف ازش پول بگیرپس انداز مخفی داشته باشی.دلت براش نسوزه و حرص و جوش نخور چون فایده نداره