2777
2789
عنوان

هر طرف نگاه میکنم مرگ میبینم

330 بازدید | 25 پست

دوستان گلم اگه خوشتون از تاپیک نمیاد ترکش کنید❤️

من یه مشکلی که دارم بخاطر اوضاع پیچیده زندگیم بوده یا نه نمیدونم، یه سری مشکلات باعث شدن من الان اصلا خوشبختی رو هیچ طرفی احساس نکنم، هر طرف نگاه میکنم صدای مرگ میاد ازش نمی‌دونم چرا ولی خیلی دنیا برام غیر قابل تحمل شده هیچ کاری نمیتونم بکنم بی که ناراحتم و میگم خب که چی خوشبختی و بدبختی آخرش همه ما از یاد میریم انگار اصلا نبودیم کسی بوده مثل من باسه؟ من بعد مرگ مادربزرگم اینطور شدم 

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا اینطوری ھستم بعداز مرگ خواھرزادہ ام اینطوری شدم ۔ نہ تا فردا امید زندہ موندن دارم و بہ ھیچ چیز این دنیا ھم اھمیتی نمیدم چون موقتی اینجام و ھرآن ممکنہ بمیرم

منم یکم این طوری شدم این روزا خیلی به مرگ فک میکنم شب موقع خواب حتی صبح بیدار شدن اولین چیز میاد سراغم مرگه به اینکه بعد مرگ همه چی پوچ میشه نیست و نابود میشیم حس هولناکی بهم دست میده با خودم میگم اگه اون دنیا نباشه یهو همه این خاطراتمو عزیزانمو به کل از دست میدم همون طور ک قبل تولدمونو یادمون نیست اگر بعد مرگ این شکلی باشه چی برای همین زندگی الآنم برام خیلی سخت شده و هر سری به دردناک بودن مرگ زیاد فک میکنم چجوری میخواد جونم در بره🥺🥺🥺🥺بعد ازینکه مادر یکی از دوستام به طرز یهویی فوت کرد و بعدش مادرم دچار مریضی سختی شد این شکلی شدم هر لحظه منتظر خبر بدی بودم ک از مادرم برسه 

من اینطورم

خیلی بده 

چجوری زندگی میکنی؟

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

برو تراپی

باید برم ولی چون عمل کردم الان اصلا نمیتونم از خونه بزنم بیرون