2777
2789
عنوان

هر طرف نگاه میکنم مرگ میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 25 پست
درسته همه ی ما آخرش میریم ولی اینکه چطور زندگی کنیم روی چطور رفتنمون و زندگی بعدیمون تاثیر داره پس خ ...

اصلا خیلی حالم بده هرچقدر دارم تلاش میکنم نمیشه

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگر می‌بینی مدت زیادی هست باید بری پیش دکتر. خیلی وقتا یک دفعه مغز شروع میکنه هورمون شادی رو کم ترشح کردن و خیلی چیز های دیگه.

ارتباطتو با خدا بیشتر کن، برای من به اندازه شما نبود ولی شروع کردم روزی دو صفحه قرآن خوندن و همه چیز عجیب بهتر شد.

شاید احتیاج به دارو داشته باشی. پشت گوش ننداز زندگیت حیفه

همه ما مردم افسردگی داریم. تک و توک افرادی هستند که حالشون خوبه. بعضیا هم به دلایلی مثل بیماری و کم و پولی و ... افسردگیشون بیشتره. سعی کنید با دیدن فیلمهای شاد خواندن رمان و گوش دادن آهنگ شاد و رفتن به مهمونی و جمعهای شاد و ... حالتون رو خوب کنید 

منم همسن حسها رو داشتم که از مشکلاتی که درگیرش بودم ناشی میشد. رفتم تراپی و گفت افسردگی دارم یه مدت با مشاوره و دارو طی کردم اما دادوها کسل و خواب آلوده و گیجم می کردن و به همین خاطر قطعشون کردم. بعد از اون خودمو نوشتم ورزش و کلاسهای مختلف هنری. زیر نور خورشید حداقل یه ربع در روز پیاده روی می کردم. برای خودم گلهای آپارتمانی و پرنده زینتی گرفتم و شروع به پرورششون کردم.نماز اول وقت و قرآن روزانه خوندم. برای خودم اهدافی مثل خوندن یه کتاب جدید. گوش کردن به پادکست. یادگیری مهارتهای جدید مثل برنامه نویسی و فوتوشاپ. تلفن زدن و بیرون رفتن با دوستان گذاشتم که خداروشکر به مرور بهتر شدم.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

عزیزم اگر می‌بینی مدت زیادی هست باید بری پیش دکتر. خیلی وقتا یک دفعه مغز شروع میکنه هورمون شادی رو ک ...

وقتی توی قران اومده که "قران شفای دلها و زنده کننده دلهاست" یکی از معانیش همینه.

خیلی روایت داریم اگه روزی صد آیه قرآن بخونید غم از دلتون و سختی و سنگینی از اموراتتون میره.

من توی روزایی که به خدا التماس می کردم مرگم رو برسونه با همین صد آیه در روز خوندن دووم آوردم و آروم شدم.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

وقتی توی قران اومده که "قران شفای دلها و زنده کننده دلهاست" یکی از معانیش همینه.خیلی روایت داریم اگه ...

چقدر جالب من نشنیده بودم این رو. بله واقعا معجزه اشو ادم حس میکنه.

نه این افکار خیلی خطرناکه بنظرم

خیلی دارم عصبی میشم حوصله ندارم هیچ کاری کنم میگم تهش مرگه 

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

عزیزم اگر می‌بینی مدت زیادی هست باید بری پیش دکتر. خیلی وقتا یک دفعه مغز شروع میکنه هورمون شادی رو ک ...

باشه عزیزم حتما، من دارو اصلا بهم نمیسازه متاسفانه ،ولی باید ارتباط با خدا رو بیشتر کنم

منم همسن حسها رو داشتم که از مشکلاتی که درگیرش بودم ناشی میشد. رفتم تراپی و گفت افسردگی دارم یه مدت ...

پس منم بهتره شروع کنم البته من چون به مدتی هست بخاطر عمل افتادم رو جا احساس میکنم بیشتر این افکار منفی به همین دلیل میان ممکنه؟