2777
2789
عنوان

دیت سوم گل خرید بلاخره

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 72 پست
باید بگییی من عاشققق گلمممم واعی دوستپسر فلانی براش گل خریده مثلااا

اره میدونه که من خیلی گل دوس دارم بعد من اینطوریم که خودم تقریبا هر هفته یا هر دو هفته بذای اتاقم گل میخرم، اونم میدونه، حتی دسته گلای خیلی قشنگ میگیرم برای خودم و اینطور نیس که منتظر باشم یکی برام بگیره اماااا وقتی از طرف کسی بیاد که دوسش داری خیلی حس خوبی داره اصلا یجور دیگه ذوق کردم، اونم ذوقمو دید.. فکر کنم دفعات بعد دیگه خودش این قدمو برداره

میدونی من دوسپسرم کلا پسر تنبلیه میشه گفت یعنی کار خونه باشگاه، کار خونه باشگاه، و واقعا خسته میشه د ...

ببین عزیزم 

خودت بهتر میشناسیش 

بهتر میدونی

اما نگاهت واقع بینانه باشه

من بعنوان یه دختر هر مردی رو دیدم که خیلی چیزا رو به روی خودش نمی اورد 

بعدا متوجه شدم خسیس بوده

ابن تشخیص به عهده خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاموافقم باهات ب حرف بعضی از نینیساینیا گوش ندهالان میان میگن وای ارزشتو اوردی پایین چرا دوستی بگ ...

استایلتو نگاه کردم

چقد زشت حرف زدن ی عده 

اصن کاملا معقول بود استایلت، بهشون فشار وارد کرده خشتک استایلت😐😂

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
بعد از کجا پیداش کردی منم 17ام و ی مرد پخته می خوام حدود25سالش باشه و.

عزیزم تاپیک اولم کامل تعریف کردمم😁 

ببین دوسپسرم دوتا مغازه داره طلافروشی و ارایشگاه مردونه که خیلیم نزدیک همن، من اصلا نمیدونستم صاحبشون یکیه تا اینکه یروز رفتیم طلافروشیش خواستیم گوشواره بخریم. خیلیی پسر سر به زیر و مودب و محترمی بود، مشتری مدار و محترم و تخفیف هم داد. منو هم اصلا نگاه نکرد واقعاا

من گفتم چقدر این پسر خوبی بود از نظر ظاهری هم معمولی بود گفتم کاشکی میتونستم بیشتر بشناسمش.

دفعه بعد خیلی تیپ زدمو رفتم مغازش تنهایی کارت مغازشو گرفتم و همین اومدم بیرون.

شب رفتم تو پیج طلافروشی پیج خودشو دیدم اومد تو ساجستا، یکی از پستاظو لایک کردم خودش بهم رکوست داد منم باز کردم. 

بعدم که لایک و ریپلای استوری و... ما هشت ماه باهم حرف میزدیم اما خیلی کم یعنی هر پنج روز یا هر ی هفته یکبار تا اینکه بعد از کنکورم دو سه ماه تابستون ابراز علاقه کرد و پیشنهاد دیت داد منم گفتم قبلش باید بیشتر همو بشناسیم بعد. مهر ماه دوباره پیشنهاد داد رفتیم دیت حرفامونو زدیم و به نتیجه رسیدیم، رل زدیم. امروز شد یماه از وقتی رل زدیم. 

منم ابن اولین رابطمه، اذر ماه ۱۹ سالم تموم میشه خودشم اذرم ماه ۳۰ سالش میشه. 

بنظرم تو هم برو تو جاهایی دنبال کیس بگرد که ادم حسابی و هدفدار دارن مثلا اداره ای بانکی جایی یا اگر کارمند نمیخوای تو بازار دنبال کسی بگرد که خودش صاحبکار باشه نه فروشنده

ببین عزیزم خودت بهتر میشناسیش بهتر میدونیاما نگاهت واقع بینانه باشهمن بعنوان یه دختر هر مردی رو دیدم ...

اره حرفتو کاملا قبول دارم عزیزم منم همیشه با خودم میگم زمان همه چیو مشخص میکنه باید تو موقعیت های مختلف طرفو ببینم که بفهمم واقعا چطور ادمیه👌🏻❤️

راستش با حرفت موافقم منم حس کردم که ادمیه که حساب کتاب میکنه بی هوا خرج نمیکنه، اما خب واقعا خساست ا ...

چون بابات ازدواج کرده،به خاطر مامانت وبچه هاش دست ودلباز شده

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

استایلتو نگاه کردمچقد زشت حرف زدن ی عده اصن کاملا معقول بود استایلت، بهشون فشار وارد کرده خشتک استای ...

😂😂

مرسیی خوشگلم😍😍❤️میدونی من عکسشو گذاشتم ک اگ کسی از روی حساب کتاب استایل میکنه ایده بگیره یا اگ واقعا ایراد داره محترمانه بگه

دیدم ن بابا ملت رد دادن🥴🥴😂

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

من روم نمیشه میشه بگی چجوری ب طرفی ک قرار میذارم بگم کادو و گل میحام؟

اره عزیزمم من خودم روم نمیشد قبلا فکر میکردم پسر حتماا خودش باید انجام بده و.. اما تو این ۱۹ سال از تجربه اطرافیانمو روابط بقیه فهمیدم اون پسری که قلق ی دخترو خیلی خوب بلده و از همون اولش کادو و گل و .. میده هیچی نیس جز ی کاربلد که تهش قراره یچیزی در ازاش دریافت کنه. واقعا دنیای واقعی با مدیا خیلی فرق دااره، پسرتی خوب و معمولی اغلب این چیزا رو بلد نیستن باید یادش بدی که چطور خوشحالت کنه و هیچ عیبی هم نداره.

ببین اگر دوست پسرت عین دوست پسر من از اوناست که این چیزا به فکرش نمیرسه با اینکه خودش اوکیه پسر خوبیه و مالی هم مشکل نداره باید درخواست کنی ازش. اقا دوس داری مثلا با ی اسم خاص صدات کنه؟! ازش بخواه. هوس چیزی کردی دوس داری رفتید دیت برید اونکارو کنید یا اون خوراکیو بخورید؟ بگو من هوس مثلا بستنی کردم عزیزم، دوس داری بریم یا خودت پیشنهاد دیگه ای داریی؟ ۹۰% همون کارو میکنن که تو میگی

و اینکه یسری چیزا باید متقابل باشه، تو بهش محبت میکنی کارای کوچیک انجام میدی، در ازاش اونم برات همینکارو میکنه، ازش میخوای که برات انجام بده. سیستم مرد اینجوریه که خیلی چیزا رو نمیفهمه باید مستقیم خواستت رو براش تبیین کنی تا انجام بده. مثلا پیش اومده تو خونه مادر به پدر میگه برو ماکارونی بیار، میره انواع و اقسامشو مارکای مختلفو میاره ولی اونچیزی که مامان میخوادو نه! ولی مامان که میگه برو مثلا ماکارونی شکلکی پروانه ای زرماکارون بگیر، بابا میره دقیقاا همونو میاره!

من برای گل تو همون مدت اشنایی پیش زمینه کرده بودم که دوست دارم و مدام برای خودم میخریدم در حدی که الان اسم گل بیاد ناخوداگاه میگه یاد تو میوفتم که خیلی دوس داری. بهش گفتم که عزیزمم فردا که بیدار شدی اماده میشی سر راهت ی سر به گلفروشی میزنی برای خانوم کوچولوت گلای خوشکل میگیری بعد میای دنبالم، اونم خندید گفت بله بله چشمم دخترم و فرداش همینکارو کرد. چون مسیرو بهش توضیح دادم دیگه.

و شاید بقیه بگن چون تو ازش خواستی ارزشی نداره اما واقعا اینطور نیست، من وقتی ازش تشکر کردم بابت گلا گفت عزیزدلم تک تکشو خودم برات انتخاب کردم خوشکلاشو برداشتم. یعنی دقت کرده و ارزش گذاشته. 

برای کادو هم باید همینکارو کنی مثلا عکس ی تاپ یا لباس عروسکی خوشکل که میدونی خوشش میاد بفرستی و بگی دوس داری از اینا بپوشم؟ بعد که گفت اره میگی پس میتونی برام بگیری منم برات میپوشمش🎀 ، بار اول یا دوم ممکنه با شوخی خنده بگذره موضوع اما قطعا بعدا تو ذهنش پیش فرض میشه و اون کارو انجام میده.

اخه عجیبه پسر پولدار خوشگل چرا تا ۳٠سالگی مجرد بمونه

میگه من الان امادگی ازدواج ندارم هنوز باید کارمو گسترش بدم بتونم از پس ی زندگی خوب بر بیام برا زن و بچه در اینده 

اره عزیزمم من خودم روم نمیشد قبلا فکر میکردم پسر حتماا خودش باید انجام بده و.. اما تو این ۱۹ سال از ...

خب عزیزم اینم حساب کن که طرف شما ادم حسابیه ولی هر کی ب پستم خورده یا کثافط سو استفاده گر بوده بدون ی قرون خرج یا بی پول بدبخت، من پول ملاکم نیس نداشته باشه پسر خوبی باشه بازم اوکیه ولی دیدن دارن منم روم نمیشه خداییش و واقعا توقع دارم بخرن میدونن وظیفشونه، اخه من مردیو می میخام خودش بدونه حداقل اولین بار گل و.. بقیشو من بخام و.. ی تارف بزنه نمیشه من روم، و چ جالب دخترم!! من طرف ده سالم بزرگتر باشه فانتزیم اینه که پسرمه و منم مامانشم، میگم واسه مامانی گل میخری اونم میکه چشم مامان قشنگم

چون اعتقاد دارم دخترا خیلی با فهم و سن بالان نسبت ب حتی پسر خیلی بزرگتر خخخ هر کی ی فانتزی داره، راستی من مذهبی می خوام 

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

اخه عجیبه پسر پولدار خوشگل چرا تا ۳٠سالگی مجرد بمونه

30اولشه واسه مرد

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍