اره عزیزمم من خودم روم نمیشد قبلا فکر میکردم پسر حتماا خودش باید انجام بده و.. اما تو این ۱۹ سال از تجربه اطرافیانمو روابط بقیه فهمیدم اون پسری که قلق ی دخترو خیلی خوب بلده و از همون اولش کادو و گل و .. میده هیچی نیس جز ی کاربلد که تهش قراره یچیزی در ازاش دریافت کنه. واقعا دنیای واقعی با مدیا خیلی فرق دااره، پسرتی خوب و معمولی اغلب این چیزا رو بلد نیستن باید یادش بدی که چطور خوشحالت کنه و هیچ عیبی هم نداره.
ببین اگر دوست پسرت عین دوست پسر من از اوناست که این چیزا به فکرش نمیرسه با اینکه خودش اوکیه پسر خوبیه و مالی هم مشکل نداره باید درخواست کنی ازش. اقا دوس داری مثلا با ی اسم خاص صدات کنه؟! ازش بخواه. هوس چیزی کردی دوس داری رفتید دیت برید اونکارو کنید یا اون خوراکیو بخورید؟ بگو من هوس مثلا بستنی کردم عزیزم، دوس داری بریم یا خودت پیشنهاد دیگه ای داریی؟ ۹۰% همون کارو میکنن که تو میگی
و اینکه یسری چیزا باید متقابل باشه، تو بهش محبت میکنی کارای کوچیک انجام میدی، در ازاش اونم برات همینکارو میکنه، ازش میخوای که برات انجام بده. سیستم مرد اینجوریه که خیلی چیزا رو نمیفهمه باید مستقیم خواستت رو براش تبیین کنی تا انجام بده. مثلا پیش اومده تو خونه مادر به پدر میگه برو ماکارونی بیار، میره انواع و اقسامشو مارکای مختلفو میاره ولی اونچیزی که مامان میخوادو نه! ولی مامان که میگه برو مثلا ماکارونی شکلکی پروانه ای زرماکارون بگیر، بابا میره دقیقاا همونو میاره!
من برای گل تو همون مدت اشنایی پیش زمینه کرده بودم که دوست دارم و مدام برای خودم میخریدم در حدی که الان اسم گل بیاد ناخوداگاه میگه یاد تو میوفتم که خیلی دوس داری. بهش گفتم که عزیزمم فردا که بیدار شدی اماده میشی سر راهت ی سر به گلفروشی میزنی برای خانوم کوچولوت گلای خوشکل میگیری بعد میای دنبالم، اونم خندید گفت بله بله چشمم دخترم و فرداش همینکارو کرد. چون مسیرو بهش توضیح دادم دیگه.
و شاید بقیه بگن چون تو ازش خواستی ارزشی نداره اما واقعا اینطور نیست، من وقتی ازش تشکر کردم بابت گلا گفت عزیزدلم تک تکشو خودم برات انتخاب کردم خوشکلاشو برداشتم. یعنی دقت کرده و ارزش گذاشته. 
برای کادو هم باید همینکارو کنی مثلا عکس ی تاپ یا لباس عروسکی خوشکل که میدونی خوشش میاد بفرستی و بگی دوس داری از اینا بپوشم؟ بعد که گفت اره میگی پس میتونی برام بگیری منم برات میپوشمش🎀 ، بار اول یا دوم ممکنه با شوخی خنده بگذره موضوع اما قطعا بعدا تو ذهنش پیش فرض میشه و اون کارو انجام میده.