بچه ها من همونم که گفتم با اون طلافروشه چند ماهه در ارتباطم بلاخره به رابطمون فرصت دادم و حالا یک ماهه که باهمیم، دیت سوم قبلش گفتم که قبل اینکه بیای دنبالم ی سر به گلفروشی میزنی ی گل خوشگل میگیری بعد میای. روز بعدش واقعا گرفته بود
من فهمیدم مردا با کد دادن و ایما اشاره کاری رو انجام نمیدن باید مستقیم خواسته تو مطرح کنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مخصوصا اگر سنشون بالاتر باشه، طرف سی سالشه روزی ۱۲ ساعت سرکاره... معما که نیست بنظرم خودمون باید مطر ...
بعد از کجا پیداش کردی منم 17ام و ی مرد پخته می خوام حدود25سالش باشه و.
آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍
عزیزمم پس سنتون به هم میخوره بمونید برای همدیگه💋❤️
من روم نمیشه میشه بگی چجوری ب طرفی ک قرار میذارم بگم کادو و گل میحام؟
آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍
اره واقعا منم پشیمونم ک خواستمو نگفتم چون سیساله ها میگن دیگ از ما گذشت !
اره سن بالاتر ها و مردای معمولی رو واقعا نمیشه انتظار داشت مثل پسرای توی سوشال مدیا همه کارو خودشون انجام بدن، بعضی وقتا باید به طرف کمک کنی که خوشحالت کنه و بفهمتت
آدما فرق میکننمن اولا روم نمیشه به طرف بگمدوما بگمم اونم بخره به دلم نمیشینهبر عکس بنظرم مردا تو این ...
میدونی من دوسپسرم کلا پسر تنبلیه میشه گفت یعنی کار خونه باشگاه، کار خونه باشگاه، و واقعا خسته میشه در طول روز جدا از اینها خیلیم دغدغه و مشغله ذهنی داره و فراموشکاره بعضی وقتا حتی کارای روزمره خودشو یادش میره انجام بده من یادش میندازم. چندین بارم بهم گفت من خدایی یسری چیزا اصلا به فکرم نمیرسه انجام بده ولی اگر کسی بهم بگه چرا میرم همونکارو انجام میدم. منم گفتم بزار بجای اینکه سعی کنم پسره رو تغییر بدم، شخصیتشو قبول کنم و طبق شخصیتش رفتار کنم باهاش