2777
2789
عنوان

دیت سوم گل خرید بلاخره

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اینقدر واضح هم به درد نمیخوره

میدونی من میگم که هر مردی ی مدله دیگه، اگر پارتنرم از اونا نباشه که سرخود کاری انجام بده باید خواستمو واضح بهش بگم وگرنه میمونم خودمو حرص اینکه چرا منو نمیفهمه و کاری برام نمیکنه

ولی خودش مگه عقل نداره نباید بدونه اینو؟

تو این دوره زمونه که بیشتر پسرا دنگ میگیرن حتی از دوسدختراشون پیدا کردن مردی که همچی تموم باشه سخته واقعا، بنظرم باید مرد رو اونجور که هست بپذیری و اگر خواسته ای داری بدون خجالت مطرحش کنی نه اینکه منتظر بشینی تا خودش بفهمه نه؟

ولی هممون میدونیم این گل هیچ ارزشی نداره و مفت گرونه وقتی طرف خودش یه کار برات انجام بده حس ارزشمندی ...

ما تازه وارد رابطه شدیم یماه شد امروز، قبلشم حدودا ۸ ماه اشنایی بود یعنی میشناختیم همو. ولی وقتی رل زدیم تازه به ی درجه ی بالایی از صمیمیت رسیدیم. حس میکنم کم کم اونم خودشو نشون میده و شروع میکنه سرخود کاری انجام دادن. تا قبلش باید ی هلی بهش بدم که رو روال بیوفته.. حالا ماه دیگه تولدمه، حتی برای اون هم گفت من واقعا تو هدیه خریدن خوب نیستم معمولا به اطرافیانم کارت هدیه میدم حتی تولد مادرم یا روز مادر هم به مامانم میگم من نمیدونم چی بگیرم پول میزنم هرچی خودت خواستی بگیر. منم گفتم ولی من دوس دارم طرف مقابل توجه کنه من چی دوس دارم و یکاری برام انجام بده گفت چشم سعیمو میکنم ولی خب بعضی وقتا هم نمیشه به فکرم نمیرسه یکاری کنم باید بهم بگی. گفتم بعنی مثلا بهت بگم برا کادو فلان چیز و فلان چیز و.. دوس دارم میتونی بگیری یکیشو، میگیری؟ گفت نه دقیقا هرچی خواستیو بگو همونو بگیرم 

طرف مجرده یا متاهل اسی؟چرا احساس کردم متاهله

وای عزیزم شما پنجمین نفری که تا حالا ازم این سوالو پرسیده😂😂😂 نه مجرده واقعا ولی خب سی سالشه شاید بخاطر سنش اینجوری یکم رفتاراش به متاهلا میخوره

اررره عالیه اتفاقا این بارونیا رو با بگ بپوشی خیلی شیک میشه ادمو کلاسیک و شیک نشون میده

قربونت خوشگلم🐣😍

این کاربر دوهزاریارم ولشون کن سیسی اینا همونان ک بعد ازدواح تاپیک‌میزنن چرا شوهرم فلان کارو نمیکنه چرا چرا چرا

بعد میان از امثال من و تو سیاست یادمیگیرن😎🌝

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

عزیزم خیلی خوبه که توقعاتتو بیان میکنیاما به جای لحن دستوری بگو مثلا دوست دارم فلان مناسبتا گل بخری ...

ارره دقیقا منم با لحن قشنگ گفتم بهش داشتیم تلفنی صحبت میکردیم قرارمونو میچیدیم برای جمعه، بعد دوست پسرم معمولا جمعه ها تا عصر فقط میخوابه استراحت میکنه چون ۶ روز هفته سرکاره، گفت خب پس برنامم برا فردا خواب بعد قرارمون. گفتم برنامت برای فردا خواب تا پنج عصر، بعد بیدار میشی اماده میشی عزیزدلم سر راهت ی سر به گلفروشی میزنی که برای خانوم کوچولوت ی گل خوشگل بگیری، بعدم میای دنبالم، اونم با خنده گفت بله بله چشمم

وای عزیزم شما پنجمین نفری که تا حالا ازم این سوالو پرسیده😂😂😂 نه مجرده واقعا ولی خب سی سالشه شاید ...

پارتنر منم سی سالشه

دقیقا سیس تاهل داره

اونم بخاطر پختگی و عاقل بودنشونه

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

ببین حالا گل چیز خاصی نیست. شاید واقعا بلد نبوده یا به ذهنش نرسیده. این که خواسته هاتو بگی هم بد نیس ...

اره درسته حرفت واقعا باید توی موقعیت های مختلف در نظر بگیرم و بسنجم🤍

قربونت خوشگلم🐣😍این کاربر دوهزاریارم ولشون کن سیسی اینا همونان ک بعد ازدواح تاپیک‌میزنن چرا شوهرم ف ...

اره اینا همش کارای کوچیک و سیاست زنانه ست که بلد باشی چطور با ی مرد رفتار کنی چون مردا کلا مدلشون و زبان عشقشون با زن ها فرق میکنه، اونا مثل ما ریزبین و با دقت نیستن. فرض کن تو داری باهاش درباره جزئیات استایل یا وسیله ای که گرفتی یا خودت .. حرف میزنی بعد طرف فکرش سمت حساب کتابای کار و تعمیر ماشین و خونه و.. باشه. نمیشه ایراد گرفت واقعا اونا هم کلی مشغله ذهنی دارن