2777
2789
عنوان

هنوزم یه عده تو گیر دختر و پسر بودن بچه هستن🤮🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 74 پست
شانسش رو خیلی خیلی بیشتر میکنههمه چیز درصد خطا داره هیچ چیز صد در صدی نیست شما هنوز اینو نمی دونی

وقتی پنجاه خط مینویسی به یکی توهین میکنی فکر کن بقیه هم میفهمن و شاید رو اون درصد خطا فکر هم کرده باشن!

و در ضمن وقتی هیچی نمیدونی از روند درمان و هزینه و رفت و امد و داروهای سنگینش و مضراتش برای بدن خانم و حتی از عمل هایی که باید بشن تا اینکار انجام بشه در صورتی که سالم هستن و احتیاجی نیست به دیگران توصیه اش نکن.

مردم ما عادت کردن هر چی بهشون میگی حالت تهاجمی بگیرن

بخدا اگر یک خط از نوشتمو بخونی که بفهمی منتظری فقط یه جواب گنده تر برگردونی.

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسی عقده داره بنده خدا داره ی جوری عقده گشایی میکنهسرشو کرده تو زندگی ملت بعد از شعور حرف میزنههمونج ...

اتفاقا عقده خودت داری و اومدی اینجا عقده گشایی کردن وسط تاپیک من

اتفاقا من دارم میگم اینکه کسی رو جنسیت گیر داره کلا مشکله حالا چه به پسر باشه چه به دختر

کلا اینکه جنسیت براش مهم باشه اشتباهه حالا هر جنسیتی

اونایی که میگن دختر می خوایم هم اشتباهن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا عقده خودت داری و اومدی اینجا عقده گشایی کردن وسط تاپیک مناتفاقا من دارم میگم اینکه کسی رو جنس ...

😂تو کی هستی ک بخوای اشتباه رو تعیین کنی😂بعدشم تو با این سطح از شعور و طرز حرف زدنت ک مشکل عقده و عصبی بودن داری بهتره بچه نیاری عزیزم ن ک ب بچه اوردن بقیه ایراد بگیری و درکی نداشته باشی از زندگی دیگران 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
من از اون دید نگفتم🙄خوشمم نمیاد بعد ازدواج آویزونه هم باشن و تو زندگی هم مشکل به وجود بیارنولی همیش ...

داداشش هم زندگی داره . نمیره کسی رو جر بده که مشکل حقوقی و کیفری برای خودش و ناراحتی برای زنش به وجود بیاد 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

وقتی پنجاه خط مینویسی به یکی توهین میکنی فکر کن بقیه هم میفهمن و شاید رو اون درصد خطا فکر هم کرده با ...

کسی که انقدر گیر میده به یه جنسیتی پس تمام عواقب تعیین جنسیت رو هم قبول کنه نه اینکه رو هوا بچه دار بشه 

توهینی تو حرفای من نبود جز توهین به آدم های احمقی که جنسیت براشون مهمه حالا چه پسر چه دخار

تو هم که الان از نظرت توهین اومده و به خودت گرعتی پس از این دسته ای

تاپیک من فقط از نظر آدم های احمق دنبال جنسیت بچه توهینه که شماها در واقع خودتون توهین اصلی هستید

خودت خیلی باشعور و بافرهنگی؟کور بودی ندیدی نوشته ناخواسته باردار شدم همش میگید چرا با ای وی اف تعیین ...

آره هستم

یه جنسیت دوست دیگه هم پیدا شد

تاپیک من فقط به کسایی که هنوز شعورشون پایین و تو فکر جنسیت بچه هستن فشار میاره از جمله تو

کسی که انقدر گیر میده به یه جنسیتی پس تمام عواقب تعیین جنسیت رو هم قبول کنه نه اینکه رو هوا بچه دار ...

تو حالت خوب نیست از اینایی هستی که میخوان به همه بپرن و دعوا کنن.

ایام بکام👋🏻

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
داداشش هم زندگی داره . نمیره کسی رو جر بده که مشکل حقوقی و کیفری برای خودش و ناراحتی برای زنش به وجو ...

اونش دیگه زندگی خودمه و بچه هامه به خودم مربوطه

آدم با دیوار حرف بزنه حداقل میدونه یه جسم بی جونه چیزی نمیفهمه نه اینکه با چهارنفر آدم هم صحبت شه بخواد ۲۰۰بار توضیح بده

من بیشتر برای اینکه یسری تجربه ها داشتم مثلا عروسی داداش بزرگتر نداشتم یکم اذیتت کننده بود دوس داشتم اون حسو تجربه کنم

شما برید هزارتا دختر پشته هم بیارید کسی کارتون نداره 

من نگفتم حتما باید پسر داشته باشم گفتم دوس دارم اولی پسر باشه اونم باز دسته خداست

روغن فکرای عزیز دیگه ریپلای نکنید😄😂

آواکادو سایت🥑                                                            

میکنم خوبم میکنمجنسیت بچه چیزی نیست علاقه ای باشهتویی که هنوز شعور اینو نداری پدر و مادر بودن چیزی ن ...

چندسالته باشعور؟

شرط می‌بندم یا ۱۴_۱۵ ساله‌ای یا عقلت از ۱۵ سال تجاوز نمی‌کنه😅

لایک کنید. حال می‌ده

اونش دیگه زندگی خودمه و بچه هامه به خودم مربوطهآدم با دیوار حرف بزنه حداقل میدونه یه جسم بی جونه چیز ...

من پیام‌ های قبلی شما رو نخوندم

اصلا در مورد دختر و پسر داشتن بقیه هم کاری ندارم . خودمم بچه ندارم و نمیخوام .‌ فقط در مورد اینکه در آینده اینجوری میشه گفتم 

وگرنه شما یکی در میون دختر و پسر بیار . برای من مهمه مگه ؟

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

وقتی همه رو با یه چوب میزنی میگی دخترای فلانی خوبن ولی پسراش اذیتش کردن یعنی سطحی نگری

چ داری میگی برای خودت فاز رونشناس گرفتی.

من سطحی نگر تو عمقی نگر.ریپ نزن دکتر

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

من از اون دید نگفتم🙄خوشمم نمیاد بعد ازدواج آویزونه هم باشن و تو زندگی هم مشکل به وجود بیارنولی همیش ...

خیلی هم شوهره حساب میبره 😆شوهره هم برمیگرده میگه مواظب باش من داداشتو جر ندم

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

من پیام‌ های قبلی شما رو نخوندماصلا در مورد دختر و پسر داشتن بقیه هم کاری ندارم . خودمم بچه ندارم و ...

پس اگر مهم نیست لطفا ندونسته کامنت های حق به جانب نزارید که بحث پیش نیاد من خودم جنسیت برام اصلا مهم نیست

ولی هرکسی دوس داره از دوتا میوه داشته باشه غیر اینم نیست

حالا خدا به بعضیا میده به بعضیا نمیده نمیشه دخالت تو کار خدا کرد ولی یسری ها تعصبی به این موضوع نگاه میکنن که اصلا قشنگ و درست نیست

آواکادو سایت🥑