2777
2789
عنوان

دوست دارم به شوهرم خیانت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2078 بازدید | 95 پست

یه بار کلا میخوای زندگی کنی حیف نیست کل جوونیت بره پای کسی که دوستش نداری؟هر اشتباهی تاوان داره اشتباه کردی ازدواج کردی ولی اولیش نیستی الان اکثر ازدواجا شده طلاق خب توهم یکیش سخته ولی تاوان شو بپذیر بعدش برو با هرکی که میخوای

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حتما این کارو بکن اینجوری خیلی راحت از چشم پسره میفتی و تازه اگر آدم باشه پا نده اگر بده هم برای یه چیز هست اونم رابطه 

و بعدش هم احتمالا ابروت رو همه جا ببره بهت به چشم هرزه نگا کنه قطعا هم میکنه 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

من ک چند ساله این کارو نکردم و روحمو الوده نکردم ولی واقعا خیلی بده

خب چرا خیانت ؟ جدا شو بعد برو با هرکی که دوس داری

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

یه بار کلا میخوای زندگی کنی حیف نیست کل جوونیت بره پای کسی که دوستش نداری؟هر اشتباهی تاوان داره اشتب ...

بنظرم این وسط یه مرد بدبخت هم باید تاوان مالی و احساسی سنگینی بده عا

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

يك كلمه يادگرفتين قضاوت نكنيد.استارتر خودش خواسته تاپيك بزنه تا در معرض قضاوت قرار بگيره.كسي ك زندگي ...

شما فکر کردی جدا شدن و رفتن راحته؟

اون پیوندی ک دو نفر رو زدن تا بخواد جدا بشه باید کفش آهنین بپوشه ، این در صورتی راحته ک بچه ای در میان نباشه،،،، استارتر از حسش گفت،  و نگفت که اینکارو کردم،،،، مشخص هم نیست در چه شرایطیه که این فشار اومده سراغش

عزیزم کامنت ها رو دیدم که چقدر قضاوت کردن آدمها راحته و اکثرا قضاوت کردن، ولی تا این جماعت پا تو کفش ...

همین حرف شما تسلی خاطر به اسی میده که کارش درسته و این جماعتم اگه بودن خیانت میکردن! و الان دارن شعار میدن. 

در صورتی که چه زن چه مرد اگه میبینه علاقه نیست جدا بشه. بره با هر کسی که علاقه داره. حق نداره عمر یه نفرو بسوزونه به اتیش خیانت. 

حواست باشه عزیزم اگه با همدردی امثال شما خیانت کرد گناهش برا شمام ثبت میشه