2777
2789
عنوان

سرویس آرکوپال چه مدلی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرد بگیر  من سرویس غذاخوری آرکوپال هست از چینی بهتره 

مشکی هزینه نداری لومینارک بخر 

یا قیمت مناسب تر اماراتی بخر 

من ۱۲ ساله اماراتی تو دستم هست نه خط و خش افتاده نه کدر شده 

گرد بگیر من سرویس غذاخوری آرکوپال هست از چینی بهتره مشکی هزینه نداری لومینارک بخر یا قیمت مناسب تر ...

مشکل هزینه که دارم خودم دارم کار میکنم خورد خورد میگیرم بنظر شما چند نفره بهتره قاشق چنگال ۲۴ نفره

من تجربه ی خودم رو می گم صبر کن اگر می تونی جمعه ی سیاه چینی زرین تخفیف می زاره من سال پیش یه چینی برای توی دستم گرفتم ۱۰۸ پارچه ۱۲ نفره ۶ تومن . ارکوپال اصلا اون شیکی و قیمت رو نداشت . ۳۰ پارچه اش ۲ تومن بود ایرانی . البته الانم نگاه کن شاید جنس تخفیف دار داشته باشه

مشکل هزینه که دارم خودم دارم کار میکنم خورد خورد میگیرم بنظر شما چند نفره بهتره قاشق چنگال ۲۴ نفره

اگه قراره چینی بگیری آرکوپال ۶ نفره با نهایتا ۱۲ نفره بهتره 

اما اگه قرار سرویس اصلیت آرکوپال باشه یه چیز با کیفیت بخر که عمری باشه و بستگی به خانواده هاتون داره شلوغ هستید یا کم جمعیت ۱۸ نفره بردار 

اما من بعد از سال ها تجربه میگم آرکوپال خیلی بهتره 

چون چینی سنگینه 

زود لب پر میشه و......

بستگی داره عزیزم . چجوری می خوای مهمون دعوت کنی ولی از اول عادت نده به مهمون زیادهم سمی فشاره هم مالی. من خودم چون توانایی جسمیش رو ندارم در حد خواهر برادر خودمو همسرم برای شام دعوت می کنم. من سرویس مهمونم رو ۱۸ نفره گرفتم . یه طرحی هم گرفتم بشه بهش اضافه کرد همه چیش هست .