2777
2789
عنوان

بچم دختر شد اسمشو بزارم 😍🌺یاسمن 🍓🐥چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 86 پست
بزار ثمین🎀

اینا رو شوهرم دوست نداره 

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزار قدیمیه مخصوصا یاسمن

واای اخه خیلی به دلم میشینه 🥺🥺🥺❤️

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

یاسمن

سلام جیگررر 😘😘

ممنون از نظرت 😍😍😘😘❤️❤️

تا حالا یه بارم ندیدمش🤮🤮🤮ولی یا آیدا میزارم یا یاسمن

هر چی دوست داری بذار عزیزدلم 

بچه خودته حقته اسمش و خودت بذاری 

چون نظر خواستی نظر شخصیمون و گفتیم وگرنه که تصمیم گیرنده خودتی 

سلیقه ها هم مختلفه هر کسی یه سلیقه ای داره 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
بهار و نگار و ریحانه هم قشنگه

تو فامیل داریم تکراریه

از جدیدا خیلی بهترن

خودت میدونی فقط این ذهنیت رو داشته باش بزرگ شد ازت شاکی شد که چرا این اسمو گذاشتی میخوام عوض کنم یه جوری نگی خودت میدونی بچه عذاب وجدان بگیره

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»