2777
2789
عنوان

تو گوشی دخترم چیزایی دیدم که نباید میدیدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6080 بازدید | 183 پست
همه همینجوری آن حتی بیشتر فقط شما مامان باباها نمیفهمید😂

دختر من ب شدت مذهبی و اهل دعاعه و گوشیشو دائم یواشکی چک میکنیم همش راجب درس حرف میرنن و مسجد و اینا، خودم براش اینارو توضیح دادم و براش گفتم یعنی چیو اینا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دختر خوبیه ، نماز میخونه حجاب داره ، درسته تو سن بدی هستن نمیدونم شاید حق با شماست

ب روش نیار 

همه از این کنجکاوی ها دارن 

ب اینایی هم ک جو میدن اهمیت نده 

دخترت راهنماییه دیگ، همچین بچه مچه هم نیس

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

تربیت جنسی عزیزم

خودت بگو تا بقیه نگن 

من دخترم 5سالشه یه سری از مسائل ساده رو برای توضیح دادم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

دختر من ب شدت مذهبی و اهل دعاعه و گوشیشو دائم یواشکی چک میکنیم همش راجب درس حرف میرنن و مسجد و اینا، ...

جدددی؟ آفرین به شما چقد روشنفکر

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

چرا دنیااوار شدشما خودت مسائل جنسی نخوندی؟سن بلوغ اومده پایین دیگهبیخیال بابا

اره الان که فکرش و میکنم میبینم منم تو اونـطوران خیلی کنجکاو بودم سر این مسائل وای الان واقعا زمونه بد شده خدایا بچه هامون و به تو سپردیم

منم فکر میکردم اینجوری نیستن ، اون دوستش واقعا دختر خوبیه خیلی خوبه خودش،و مامانش و میشناسم

دختر خوب مگه به بلوغ نمیرسه! همه ی دختر پسرا تو این سن و سال همینن اتفاق فجیعی نیفتاده

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم خواه ناخواه چ الان چ یکسال دیگ چ دوسال دیگ و... آشنا میشد با این چیزا و مطمئنا بیشتر کاراشون از سر کنجکاویه

بنظرم دوستش باش و باهاش بیشترصحبت کن و اوقات فراغتشو پرکن و حتی درمورد پریودی و این چیزا اگرنشده زودترخودت ی سری توضیح بده و کتاب احکام نوجوانان دخترونه واسش بخر و چیزای دیگ ک درست مطالعه کنه و به راه غلط نره میتومی با مشاور هم صحبت کنی 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
تربیت جنسی عزیزمخودت بگو تا بقیه نگن من دخترم 5سالشه یه سری از مسائل ساده رو برای توضیح دادم

واقعامن دخترم نه سالشه هنوز راجب پریودی بهش نگفتم دیگه چ برسه این مسائل بنظرم هنوز زوده

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

پرا باید دنیا رو سرت آوار شه؟چرا نباید خودت توضیح بدی ب بچه ک دوستاش بهش بگن و ب راه کج بکشوننش 

اصلا ب روش نیار اما تو ی زمان درست بشین براش همه چیزو توضیح بده اون الان ب بلوغ رسیده فکر میکنه چه خبره فکر میکنه قشنگه 

مواظبش باش تجاوز به دخترای نوجوان زیاد شده اصلنم نگو وای دختر من اینکاره نیست خیلی خیلی مواظب باش رفت و امدش رو چک کن مطمین باش وقتی میگه میرم خونه دوستم حتماً خونه دوستش می‌ره 

ما مواظب نبودیم الان چندماهه درگیر دادگاهیم