2777
2789
عنوان

تو گوشی دخترم چیزایی دیدم که نباید میدیدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7527 بازدید | 185 پست
سعی میکنم ولی خیلی درونگراست

منم درونگرام ولی اینجوری بود که از ریز به ریز اتفاقایی که می افتاد را میومدم می گفتم که مثلا رفتم مدرسه اینجوری شد فلانی اینا گفت و حالا که اون دوران تموم شده بر می گردم عقب می بینم همون گفتن ریز به ریز جزئیات باعث شده خانواده از یه سری اشتباهات جلوگیری کنه

رفیق باشید و حتماً اگه شده یه جلسه با یه مشاور خبره صحبت کنید 

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۳ سالشه دیگه میفهمه بخواهی نخواهی احمق که نیست ما همین سن و سال کامل میدونستیم شاید کمتر هم ولی خودت برخوردی نکن اصلا اول با یه مشاور صلاح مصلحت کن بعدش ببین باید چکار کنی

ببخشید ولی نبایدم هیچی نگفت، بچه پررو میشه، نمیشه هر خطایی کردم قربون صدقش رفت ک

پرو میشه چیه 

اسی داره میگ دخترش دختر خوب و نماز خونیه

اسی هم قرار نیس قربون صدقه بره

درضمن دعوا و... باعث بدتر شدن میشه

همه از این مسائل سردرمیارن دیر یا زود 

اسی ب روش بیاره بدتره

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

عزیز جان! خواهر منم ۱۳ سالش هست ولی این چیزا بسیار عادی هست و اتفاقا بچه ای که اینا رو تو این دوره زمونه ندونه اصلا نرمال نیست

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

به نظرم تو این سن طبیعی هست خیلیا از راهنمایی ازدواج میکنن تو بخوای واکنشی نشون بدی ممکنه پنهون کار بشه رمز بزاره رو گوشیش 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

دیگه بنظرم به روخودت نیار الان به رو خودت بیاری بنظرت فراموش میکنه؟برای همینه تصمیم دارم برای دخترا ...

من دهه شصتی ام،کلاس چهارم بود بچه ها همه این چیزارو به هم میگفتن منطقه ۱۲ تهران هم بودیم که مدارسش همیشه معروف بودن به خوبی

پس چندان ربطی به گوشی نداره

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚