2777
2789
عنوان

تو گوشی دخترم چیزایی دیدم که نباید میدیدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9269 بازدید | 187 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطش این هست که طرفدارهای انیمه ها و... میان محتوای نامناسب هم تولید می کنن و خواه ناخواه بچه ها بهش ...

خن که اره ولی آدم میتونه قبل ازینکه ی فیلم یا انیمه ایو ببینه چک کنه ببینه صحنه های بدی داره یا نه 

البته قبول میکنم اغلب انیمه های جدید خیلی مزخرف و منحرفن ولی انیمه های معروف و قدیمی واقعا خوبن

وایی چقدر بد، دختر منم 13 سالشه اما خداروشگر دوستاش و خودش اینجوری نیستن، واکنش نشون بده تنبیهش کن پ ...

عذر میخوام ولی قطعا هست ، نه که بد باشه ها نه آگاهی از این موارد تو سن کم معمول شده و اونم بی شک اطلاع داره فقط اینکه با تنبیه هیچ کاری درست نمیشه فقط پنهون کاری بیشتر میشه !

استارتر چقدر شلوغش کردی؟دخترت ۱۳ سالشه وارد دوران بلوغ شده و این کنجکاوی ها کاملا نرماله 

زمان ما بدون گوشی بچه ها دقیقا از همین سن داشتند اطلاعات جنسی رو رد و بدل میکردند و کنجکاو بودند الانم برای این دوره سن دختر شما نرماله 

اگه نمیدونی چه واکنشی نشون بدی با روانشناس یا مشاور مشورت کن 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
استارتر چقدر شلوغش کردی؟دخترت ۱۳ سالشه وارد دوران بلوغ شده و این کنجکاوی ها کاملا نرماله زمان ما بدو ...

نمیدونم خیلی شوکه شدم اخه اصلا انتظارش و نداشتم ، منم مثل یکی از کاربرا فکر میکردم دخترم هیچی نمیدونه و اصلا تو این باغ ها نیست اون چیزایی که من خوندم خیلی با جزئیات بودن و آب و تابش و زیاد کرده بودن خدا لعنتشون کنه