2777
2789
عنوان

تو گوشی دخترم چیزایی دیدم که نباید میدیدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7530 بازدید | 185 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا دیر یا زود این مسائل رو میفهمه 

دوما برا این دوره زمونه همچین سنش برا فهمیدن این مطالب کم نیس

سوما ب روش نیار اصلا، نذار حرمت این مسائل شکسته شه

چهارما عزیزم وقتی دختر گلت دختر خوبیه دیگ رو این موضوع زوم نشو، گوشیش روام دیگ چک نکن لطفا 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
وایی چقدر بد، دختر منم 13 سالشه اما خداروشگر دوستاش و خودش اینجوری نیستن، واکنش نشون بده تنبیهش کن پ ...

منم فکر میکردم اینجوری نیستن ، اون دوستش واقعا دختر خوبیه خیلی خوبه خودش،و مامانش و میشناسم

وایی چقدر بد، دختر منم 13 سالشه اما خداروشگر دوستاش و خودش اینجوری نیستن، واکنش نشون بده تنبیهش کن پ ...

همه همینجوری آن حتی بیشتر فقط شما مامان باباها نمیفهمید😂

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

اولا دیر یا زود این مسائل رو میفهمه دوما برا این دوره زمونه همچین سنش برا فهمیدن این مطالب کم نیسسوم ...

بله دختر خوبیه ، نماز میخونه حجاب داره ، درسته تو سن بدی هستن نمیدونم شاید حق با شماست