2777
2789
عنوان

خیلی جاها به خاطر جنسیتم کارم راه فتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 38731 بازدید | 1115 پست
عزیزم... من که آمار نمیدم!! من که تعداد مشخص نگفتم .. اماری هست که خودشون میدن! مگر تجاوز در خیابان ...

و البته اینم اضافه کنم که تو ایران تابوهای بیشتری مثل آبرو و ناموس و ...هست و خانم ها خیلی خیلی کمتر تن به شکایت و پیگیری میدن و بنابراین آمار ثبت شده و رسمی خیلی کمتر از واقعیته

ضمن این که کلا سیستم ثبت و گزارش آمار تو ایران تحت تاثیر خیلی چیزا مثل سیاست هست و برای همین آمارش اعتبار چندانی نداره

نمونه واضحش تو بحث فوتی های کرونا بود که از نزدیک دیدیم چقدر آمار دروغ و غیرواقعی بود علنا به پزشک می گفتن علت مرگ رو کرونا نزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنیای فانتزی جالبی داری خواهرِ قدبلندِ توهمیدِ آخه اگه تو با ارزش بودی و اگه قرار بود با گفتن این جم ...

چقدر تو حسود و عقده ای هستی 

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

باز تهمت.......

من چیز خاصی گفتم.چرا به خودتون گرفتید.فقط گفتم میدونم کار کیا رو راه میندازن.لزوما آدمای بدی نیستن.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

چقدر تو حسود و عقده ای هستی

نه دخترجون ،  من آدم با شرفی هستم 

و هیچوقت به دَرِپیتا و دخترایِ هرجایی حسودی نمیکنم

بعدم همونطور که خودت نوشتی ( تو فعلا دیپلم ) هستی

برو هر وقت علم و دانشت زیاد شد ، برگرد بیا  این مطلبی که من نوشته بودمو دوباره بخون شاید بفهمی چی گفتم

که البته اون موقع بازم چشمم آب نمیخوره 

نه دخترجون ، من آدم با شرفی هستم و هیچوقت به دَرِپیتا و دخترایِ هرجایی حسودی نمیکنمبعدم همونطور که ...

زر نزن بابا تو فعلا برو با اکس و نکس خوش باش دو هزاری تویی و امثال تو دلم برات می سوزه واقعا با حسودی کردن به بقیه متاسفانه  جایی نمی رسی شرط می بندم تو عمرت رنگ دانشگاه هم ندیدی خداروشکر که من در حال تحصیل هستم فعلا ریپ نزن نمی خوام با احمقی مثل تو بحث کنم فعلا نگران دوست پسرت باش که همه دارن مسخره اش می کنند😃😃

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

حالا این وسط چیکار به مادرشوهرش داری میگی ناپاک

چون دوستم تعریف میکرد ، میگفت مادر شوهرم بیست و چهار ساعته در حال خیانت به پدر شوهرمه 

و پدرشوهرم هم چندین بار مچو گرفته ولی آدم نشده 

( برا همین توله ای هم که پس انداخته بود عین خودش شده بود دیگه )

اره واقعا حرفتو قبول دارم که کار امثال شما خیلی زود انجام میشهواقعا چقدر این نوع مردا ، و همچنین زن ...

دوستت چقدر بادمجون دوست بود  که هول بودن شوهرشو گردن زنا انداخت و تازه اخرش گفت شوهر مادر ناپاکم..   بازم دلش نیومد به  شوهرش فحش بده به مادرشوهرش فحش داد