2777
2789
عنوان

خیلی جاها به خاطر جنسیتم کارم راه فتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 30565 بازدید | 900 پست
به قول یکی از پسرای کلاس، استادای خانم که با دخترای کلاسن و نمره‌ها واسه اوناس، استادای مرد هم نمره ...

غلط کردن اون پسرا

و متاسفم برای شما که حرف اونا رو تکرار می کنید علیه همجنسان خودتون و همه زحماتی که برای درس و زندگی شون کشیده و می کشن

خیلی قشنگ خودفروشی میکنید آفرینحتما به این زرنگی افتخار هم میکنیداگر اونا هولن شما هم خود فروشید الب ...

بنظرم درست حرف بزنیم بی احترامی نشه

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنیای فانتزی جالبی داری خواهرِ قدبلندِ توهمیدِ آخه اگه تو با ارزش بودی و اگه قرار بود با گفتن این جم ...

خیلی قشنگ گفتی 😄👍💖

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بلانسبت اگر کسی با نگاه جنسی کارت راه بندازه این دیگه افتخار نیست ..

یا با ایجاد حس نگاه جنسی و جلب توجه باعث بشید کارتون راه بیفته افتخار نیست . ذلته. مگر این که لوندی و شیک بودن ذاتی وبی منظور و ‍..باشه .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
خیلی قشنگ خودفروشی میکنید آفرینحتما به این زرنگی افتخار هم میکنیداگر اونا هولن شما هم خود فروشید الب ...

حتی در شانم نمیبینم جوابتو بدم میزارم به عهده خدا وگرنه منم مثل تو میتونم دهنم و باز کنم سرتاپاتو قهوه ای ولی خدا بهتر بلده تهمتی ک زدی و جواب بده

خب واقعا درک نمیکنم یعنی شماها این چیزا رو نشونه هل بودن میدونید و اینکه بهتون چشم دارن؟

نه به هیچ وجه

من اینو نشونه مردونگی و فرهنگ عنی ایرونی_اسلامی می دونم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

حتی در شانم نمیبینم جوابتو بدم میزارم به عهده خدا وگرنه منم مثل تو میتونم دهنم و باز کنم سرتاپاتو قه ...

هر کاری میخوای بکنی بکن هر چی میخوای بگو

من‌چیزی که خودت گفتی رو فقط کلمه اش رو گفتم

موقع نسکافه خوردن و دلبری کردن از مردی که زن و بچه داره هم یاد خدا هستی؟

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
هر کاری میخوای بکنی بکن هر چی میخوای بگومن‌چیزی که خودت گفتی رو فقط کلمه اش رو گفتمموقع نسکافه خوردن ...

معمولا کسایی ک زیادی حرص خوردن نگران شوهرشونن 

باید رو همسرتون کار کنین و به بقیه تهمت نزنین 

بلانسبت اگر کسی با نگاه جنسی کارت راه بندازه این دیگه افتخار نیست ..یا با ایجاد حس نگاه جنسی و جلب ت ...

خدایی من چی گفتم شماها چی برداشت کردین 

حداقل بفهمین منظورم چی بوده بعد برین تفسیر منطقی ارائه بدین 

خدایی من چی گفتم شماها چی برداشت کردین حداقل بفهمین منظورم چی بوده بعد برین تفسیر منطقی ارائه بدین

اینا اصلن متوجه منظورت نشدن.... من که گفتم چادری ام حتی موهامم دیده نمیشه... نه میخندم باهاشون نه نگاهشون میکنم ولی احترام میزارن کارمو را میندازن پس به منم نگاه جنسی دارن..... چه حرفا

بسیار سخن بود نگفتیمو گذشتیم

خدایی من چی گفتم شماها چی برداشت کردین حداقل بفهمین منظورم چی بوده بعد برین تفسیر منطقی ارائه بدین

منظورم به شما نبود ،گفتم بلانسبت 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
معمولا کسایی ک زیادی حرص خوردن نگران شوهرشونن باید رو همسرتون کار کنین و به بقیه تهمت نزنین

الحمدلله همسر من تو ۱۵ سال زندگی جوری بوده که حتی ثانیه نه شک داشتم بهش نه چک کردم.همکار خانم هم داره

من حرص چی رو بخورم؟یکی دیگه هرزگی میکنه من حرص بخورم؟

خدایا خود طرف میاد داد میزنه من خوشگلیامو حراج کردم کارم رو راه انداختن یعنی همون معامله کالا به کالا دیگه.....😄

بعد میگن تهمت میزنی!!!!

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
اینا اصلن متوجه منظورت نشدن.... من که گفتم چادری ام حتی موهامم دیده نمیشه... نه میخندم باهاشون نه نگ ...

دقیقا 

من میگم کلا این اتفاق میافته و ربطی هم نداره به اون خانم فقطم مختص جامعه ما نیست