2777
2789
عنوان

خیلی جاها به خاطر جنسیتم کارم راه فتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 38315 بازدید | 1107 پست

این درسته.ولی برعکسشم زیاد اتفاق افتاده.عمدا کارتو تو یه جلسه راه نمیندازن که دوباره بری پیششون.عمدا یه برگه ای مدرکی کمتر میدن که کارت ناقص بمونه بازم ببیننت.گاهی پیش اومده چون پیشنهاد رابطه رو قبول نکردم کارم رو راه ننداختن و به ضررم شده.در کل کاش اینقدر دستشون باز نبود دلی رفتار کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز چرا ناراحت شدید. من واقعا ندیدم. اتفاقا دادگاه زیاد میرم بخاطر شغلم با اینکه میدونن اداری ...

خب من واقعا فکر میکنی ب عنوان وکیل میرم رفتار غیر متعارف نشون بدم ب طرف یا تو دادگاه برم با لباس باز قدم بزنم؟ ن واقعا خیلیا چادری بودن اومدن تایید کردن عدم تجربه به معنی عدم صحت مطلب نیست 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

این درسته.ولی برعکسشم زیاد اتفاق افتاده.عمدا کارتو تو یه جلسه راه نمیندازن که دوباره بری پیششون.عمدا ...

اره ولی من این موارد رو کمتر باهاش برخورد داشتم ولی اره اینم واقعیته

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

ظاهربین ها اینطور ب ظاهر توجه میکنند . آدم های عمیق معمولا اینطور نیستن .. 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
من وکیلم هر موقع میرم دادگاه برای اجرا یا پیگیری تفاوت رفتارشونو متوجه میشم قشنگ کارمو تا حل نکنن ول ...

شاید به خاطر رفتارت کارت راه میندازن

نه صرفا ظاهرت

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نه يه زن ساده بياد اصلا كارش زود راه نميفته يه خانم خوشكل و با ارايش بياد زود راه ميندازن

بلانسبت استارتر و خیلی ها...

بعضی دافا که پالس جنسی میدن اونا زود کارشون راه میوفته ..

ممکنه به ما چادریا هر چند خوشتیپ نگاه هم نکنند. در هر حال مشکل از نوع نگاه ظاهر بین ها است. 

فقط میکاپ نیست نباید جدی باشی باید بخندی لبخند بزنی عشوه بریزی

این درست نیست که

نوعی خود فروشیه

خب من واقعا فکر میکنی ب عنوان وکیل میرم رفتار غیر متعارف نشون بدم ب طرف یا تو دادگاه برم با لباس باز ...

عزیزم من اصلا منظورم این نبود. شاید چون اونجا میشناسن. یا شاید نحوه ارتباط برقرار کردنتون جوریه که کارتون را انجام میدن. من خودم ارباب رجوع دارم واقعا نحوه صحبت و ارتباط چه خانم و چه آقا فرق داره و تاثیر گذار هست. 

در کل نظر من اینه ربطی به جنسیت نداره بیشتر به مهارت ارتباط هستش. من خودم ارتباطم خیلی رسمی و جدی هستش

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

چون وکیلی این خاطره جالبه

یبار رفتم اجرای احکام داد وبیداد

کارمند اونجا به دروغ گفت عدم تمکین فقط باعث میشه نفقه نگیری

دیگه نگفت میتونه سالها طلاقت نده و فلان

خلاصه منم عصبانی 

مامور صدا زدن بیاد مثلا منو بندازه بیرون

گفت چیه 

چه خبرته خانوم

منم یه لحظه ماسکم که برداشتم

همه شون خشک‌خشکشون زد

مامور به سربازه گفت برو یه لیوان آب برای خانوم بیار و آرومم کردن

توضیح اینکه خیلی سفیدم😍

ولی واقعا نامردی صرف جنسیت و زیبایی بخوان اینجور کنن

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

من ظاهرم خوب و امروزیه ولی از بس تو رفتار با جنس مخالف سرد و خشگ و سگ اخلاقم تا حالا همچین مواردی واسم پیش نیومده مگه اینکه طرف هول باشه که ترجیح دادم کلا کارم راه نیفته یا برم با پدرم یا شوهرم برگردم

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...