2777
2789
عنوان

خیلی جاها به خاطر جنسیتم کارم راه فتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 25635 بازدید | 732 پست
اسی کم تو اداره جات برا مردا عشوه بیا ، تا به تو هم مثل بقیه مردم خدمات رسانی بشهعلت زود انجام‌ شدن ...

چه زیبا گفتی 

بخدا یه زنه رو میشناختم میخاست با اقایون حرف بزنه همچین سرو گردنش رو تکون میداد حالا قیافشم معمولی بود  

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندش اور و به مردای هول باید گفت من هیچوقت بی حجاب نبودم ولی خوش لباس بودم همیشه دیگه به من ربطی ندا ...

خودت گفتی بخام برم بانک یا کاری دارم بهترین استایلمو میزنم پس خودت میدونی با اینکارت کارت راه میفته پستت رو یکبار دیگه بخون 

من هرجا بخام برم تیپم همونیه که همیشه هست چه خرید چه بانک چه با شوهرم بریم بیرون چه سرخیابون کلا یک مدله 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

تا تعریفت از خوش لباس چی باشه

کوتاه و تنگ نمیپوشم هیچوقت نمیزارم برجستگی ای از بدنم پیدا باشه نمی‌دونم تعریف شما از حجاب چیه حتما کارتن یخچال به خودتون زحمت نمیدین مردارو مقصر بدونین فقط علیه هم جنس خودتونین حالا زنم بی حجاب باشه لباس تنگ و کوتاه بپوشه مقصر مردای هولن اگه کسی آدم درستی باشه واسه همه یکسان کارشو انجام میده

دقیقا من حتی وامم همینطوری گرفتم بهترین و استایل و میزدم میرفتم تو بانک رئیس منو میبرد پیش خودش نسکا ...

اره واقعا حرفتو قبول دارم که کار امثال شما خیلی زود انجام میشه

واقعا چقدر این نوع مردا  ، و همچنین زن هایی مثل شما که با عشوه و غمزه کارشونو راه میندازن چندش هستین

آدم اصلا نمیدونه امثال شما سر چه سفره ای بزرگ شدین !

یاد دوستم افتادم ، شوهرش رییس بانک بود

میگفت این مدل زنا

((یعنی زنایی مثل شما که خودتون گفتین برا گرفتن وام بهترین استایلو میزدین که زودتر کارتون راه بیفته ))

میگفت این مدل زنا انقد برا گرفتن وام  هی اومدن دور شوهرم گشتن و گشتن و گشتن و هی ناز و غمزه رفتن

که شوهرِ مادر ناپاکم ، بعد از ۱۵ سال زندگی و یه بچه طلاقمو داد 

چقد چندش..در حالت عادی و نرمال،آدم دوس داره فقط ب خاطر انسان بودنش بهش احترام بذارن ن صرفا ی جنسیت خ ...

امضاتو کپی کردم❤

کوتاه و تنگ نمیپوشم هیچوقت نمیزارم برجستگی ای از بدنم پیدا باشه نمی‌دونم تعریف شما از حجاب چیه حتما ...

چقدر گارد گرفتی مشکل داریا😐

حجابت اگه اینطوریه که خیلیم خوبه

درضمن وظیفه مرد حفظ نگاه وظیفه زن حفظ پوششه هر دو باید رعایت نکن نه زن می‌تونه بره تو گونی نه مرد می‌تونه گردنشو کنه تو یقش

دقیقا منم هربانکی میرم بی نوبت کارم انجام میشه اساتید نمره زیاد میدن حتی شده چندین بار خانم یا اقا اجازه ندادن تو صف نونوایی وایسم به هزینه خودشون برام نون خریدن و این علت داره من ورزشکارم قد بلند و زیبا و همیشه همه جا تو ذهنم با خودم تکرار میکنم من با ارزش و خوش شانسم و اینقدر گفتم ک باورم شده و باورم به وضوح میبینم 

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

امضاتو کپی کردم❤

🌹❤️❤️قربونت برم

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
اره واقعا حرفتو قبول دارم که کار امثال شما خیلی زود انجام میشهواقعا چقدر این نوع مردا ، و همچنین زن ...

من ن عشوه بلدم ن غمزه چندش طرز تفکر شماست ک راحت قضاوت میکنین چه سفره ای!؟از بچگی تا الان کار کردم درصورتی ک کلی پیشنهاد داشتم میتونستم بهترینارو داشته باشم ولی رو پام ایستادم کاری ک خیلی از شماها میخورین و میخوابین پدر و شوهرتون خرجتونو میدناندازه شوهر و پدراتون تو زندگیم کار کردم و هیچوقت مثل بقیه جلو پدر شوهر یا هرکسی دراز نبوده خرج لباسم کارایی ک می‌کنم گوشیم زندگیم همه با خودم بوده حالا واس دو خط واسه من رفتی رو منبر؟گفتم استایل نگفتم با بیکینی میرم بانک ک دیگه بقیه هولن به من ربطی نداره