2777
2789
عنوان

خیلی جاها به خاطر جنسیتم کارم راه فتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 26208 بازدید | 733 پست
شوهر ک ندارم گفتم بهترین استایل نگفتم لباس مجلسی ک

شوهرم نداشتم همین بودم اصلا به اینچیزها فکر نمیکردم بعد شوهر داشتن با نداشتن چه فرقی داره ؟ چون شوهر نداری باید عشوه بیایی

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اصلا دیدی بنویسم عشوه میام از خدا بترس

من از خدا میترسم اتفاقا که همیشه فکرمو درست میکنم به چنین چیزهایی که تو فکر میکنی فکر نمیکنم 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

به قول یکی از پسرای کلاس، استادای خانم که با دخترای کلاسن و نمره‌ها واسه اوناس، استادای مرد هم نمره ...

😂😂😂😂😂😂😂

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

دقیقا منم هربانکی میرم بی نوبت کارم انجام میشه اساتید نمره زیاد میدن حتی شده چندین بار خانم یا اقا ا ...

دنیای فانتزی جالبی داری خواهرِ قدبلندِ توهمی

دِ آخه اگه تو با ارزش بودی و اگه قرار بود با گفتن این جملات تخیلی کار به جایی ببری ، که آدمهای با ارزشِ حقیقی  رو واقعا جذب میکردی

آخه اون استاد حروم لقمه ای که ، تلاش های اون دانشجویی که واقعا زحمت کشیده و واقعا درس خونده ،،،  که نمرات بالا 

حق اون دسته از دانشجویان هست رو نادیده میگیره 

و  میاد از رو هوا و هوس و از رو شدت راست کردِگیش  به توئه توهمی نمره میده 

واقعا تو فک کردی در مواجه با همچین   آدمهای خدانشناسی ، واقعا  با ارزشی  و جملاتی که هی تکرار میکنی روت اثر کرده که داره کارات تند تند راه میفته ؟؟؟

یک درصد فک نمیکنی جامعه بیماره  که اینطوری نابخردانه  دارن به امثال شما سواری میدن ؟؟؟ 

بعد توئه داغون تازه روانشناسی هم میخونی خداوکیلی؟

یعنی آدم های ناحقی مثل تو قراره بیان تو جامعه و بیماران رو روانکاوی کنن ؟؟؟ ‌

خداییش چه چیزی تو جلسات روانکاوی قراره در آینده به بیمارانت یاد بدی؟؟؟

اینکه به جای تلاش برای بهبود وضعیت خودشون و جامعه و پیشبردِ جامعه به سمت عدالت ،  برن ۴ تا جمله ی اینستاگرامی حفظ کنن و با خودشون تکرار کنن  و تیپ بزنن و تو جامعه عشوه بیان تا کارشون زودتر راه بیفته ،،، اینارو قراره در آینده با بیمارانت کار کنی ؟؟؟

نکشیمون ستون 

اگه میترسیدی از دو خط ی نفر و قضاوت نمیکردی

خخخخخخخ

به قول یکی از پسرای کلاس، استادای خانم که با دخترای کلاسن و نمره‌ها واسه اوناس، استادای مرد هم نمره ...

پسر منم همین و می گه

سلام رفقا من یه زنم مثل خیلیای دیگه اینجا اومدم که یکم از اون چیزهایی که زندگی بهم یاد داده باهاتون دردل کنم.

یه خاطره

یادمه دوران داتشجویی ،دو تا دختر بودن فقططط جلسات اخر کلاسو امدن ، بین بچه ها افتاده بود که این دوتا چیکاره ند، ظاار انچنانی هم

اخر سر  استاد یادمه اونارو قبول کرد 

بعد دوستم که نمره خوب نگرفته بود جلو ما اعتراص کرد

که ما میدونیم اون دوتا برگه هاشون خالی بود شما پاس شون کردین و  ولی ما..

گفتش شما میدونی چیکار کردن؟ تو هم همونکار و میکردی

اون استاده البته به لاشی گری معروف بود بین بچه ها

توهین به بقیه نشه