2777
2789
عنوان

خیلی جاها به خاطر جنسیتم کارم راه فتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 31433 بازدید | 917 پست

و منی که قبل از ورود به تاپیک حس میکردم اسی دو جنسه هست😐🫡😂💔

ببخشید اما این به ذهنم خطور کرد😂😂

درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز🙂💜                                               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه چهره خوب وتیپ خوبی داشته باشی بی تاثیر نیست یه خانمی بود میشناختمش اینقدر این خانم که خوشگل بود کرد بودن تو عروسی همه نگاش میکردن زنهای ته سالن سرشون رو میاوردن بالا اینو ببینن شوهرش بخاطر مشکل مالی افتاد زندان وقتی میرفته زندان ملاقات شوهرش از اون کوچیک تا بزرگشون بهش احترام میزاشتن میگفتن بفرمایید 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

و منی که قبل از ورود به تاپیک حس میکردم اسی دو جنسه هست😐🫡😂💔ببخشید اما این به ذهنم خطور کرد😂😂

اگه بگم منم همینطور چی؟؟😁

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
و منی که قبل از ورود به تاپیک حس میکردم اسی دو جنسه هست😐🫡😂💔ببخشید اما این به ذهنم خطور کرد😂😂

باور کن منم همینطور 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

دقیقا من حتی وامم همینطوری گرفتم بهترین و استایل و میزدم میرفتم تو بانک رئیس منو میبرد پیش خودش نسکا ...

چقد چندش..

در حالت عادی و نرمال،آدم دوس داره فقط ب خاطر انسان بودنش بهش احترام بذارن ن صرفا ی جنسیت خاص

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
تو منی یا من تو😂😂

تقصیر ما نیست بخدا😁😁 جامعه خرابه😅

تقصیر ما نیست بخدا😁😁 جامعه خرابه😅

دقیقاااا آخه من گفتم در مواقع خاص مرد میشه در مواقع دیگه زن😂😂

هرچند الان هم دقیق برعکس شده مردا میشن زن زنا میشن مرد

درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز🙂💜                                               

دقیقا من حتی وامم همینطوری گرفتم بهترین و استایل و میزدم میرفتم تو بانک رئیس منو میبرد پیش خودش نسکا ...

واقعا چندش اوره