2777
2789

خرا زلیلش کنه زنیکه خیرش ب ما نمیرسا.. طبقه بالا خونش میشینیم تمام و کمال خودمون ساختسم یه هزاد تومن کمکمون نکرد تازه خونشم با اون وضعیت ب حساب ما نوسازی میکررد بهونه دستش اومده بود حالا چند ماه بود قبض آب 600 میومد این میگفت زیاده فللان نگو حیاطش نشتی داشته بدو بدو رفتع گذاشته کف دست اداره اب اونام گفتن بیاید دو واحده کنید و 25 میلیون خرج کردیم دارم دیوونع میشم زنیکه روانی دستی دستی پولمون ریخت تو شکم دولت تو گل کوچشون فقط مایم ک رفتیم پول و هزینه واسه دوواحده کردن دادیم الان از ماه پیش قبض ا ب اومده 3 میلیون میگع ب شوهزم ببر بریز خدشم اندازه چییییی سیاست داره نکبت از مشهد میزنه از قم در میاد از قم میزنه از کربلا در میاد حللا بگی نصف قسط اب بریز یه بی حیا بازی در میازه ک ندارمممم و ابرو ریزی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه اشتباه بزرگی کردید بالا سرش خونه ساختید حالا بعد صد و بیست سال بیا ثابت کن طبقه بالا مال شماست. وارث میاد به سند نگاه میکنه که به نام مادرشونه.

هر چه زودتر سند خونه رو هم تفکیک کنید.

دشمن نیاز نداری.تضمینی به شرط 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

چه اشتباه بزرگی کردید بالا سرش خونه ساختید حالا بعد صد و بیست سال بیا ثابت کن طبقه بالا مال شماست. و ...

اره بخدا از سر ناچاری کاش درد بی دمون بگیره 6 ساله جنگ روانی راه انداخته پیرم کرد منوو

اسی من از خدامه ک اب ما جدا بشه بعد مشخصه کی چقدر مصرف کرده . 

الان هر طبقه کنتور جدا داره ؟ فکر نمیکردم ۲۵ تومن بشه هزینه اش همه کارها لوله کشی و کندن زمین و اینا با اداره اب بود ؟

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
دشمن نیاز نداری.تضمینی به شرط

این یه تنه از صد تا دشمن بدتره رفته بودیم یرای من خرید مراسم عروسی لباسای مجلسی ک من میپسندیدم خیلی گرون بوودن از دلم نیومد اون موقع اون قددر هزینه لباس کنم اول زندگی این بدو بدو افتاد جلو قبل اینکه من لباسم بخرم قشنگ یه لباس خرید پولشو گفت شوهرم حساب کنه

این یه تنه از صد تا دشمن بدتره رفته بودیم یرای من خرید مراسم عروسی لباسای مجلسی ک من میپسندیدم خیلی ...

خودی از خودی خوردی که حتی خود دشمن غلط کنه بتونه اینجور ضربه بزنه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

اسی من از خدامه ک اب ما جدا بشه بعد مشخصه کی چقدر مصرف کرده . الان هر طبقه کنتور جدا داره ؟ فکر نمیک ...

عزیزم دو واحده شدن من فکر میکردمم اون طوریه در واقهع همون یدونه کنتوره منتهی کمتر میاد قسطا مثلا 600 میومد میشه 400

خودی از خودی خوردی که حتی خود دشمن غلط کنه بتونه اینجور ضربه بزنه

وااالا موندم چیکار کنم  اگ قرار باشه هم این با سیاست از ما بکنه پول خدشو بریزه تو شکم عربا و از این طرفم من لج کنم با این ولخرجی کنم صد سال سیا پیشرفت نمیکنیم از اول نامزدی من درک کردم این خرج کرد جامون عوض شده انگار مادر شوهرای ملت حرص میخورن عروسم ولخرجه حالا ما برعکس