2777
2789
عنوان

مادر شوهر بی مصرفم تو دوماه گذشته نصف پول یه پراید ب ما ضررر زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 49 پست
خب پس برادرش هم سهم داره تو اون خونه نمیتونین هم بگین بالا رو ما ساختیم مال ماست چون سند یکی هست

اخه داره کلا با پول شوهرم کار میکنه هیچی. از خودش نداره اینا از ما نکنن ب ما ندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم گ حیاطش نشتی داشته لوله ها ترکیده بودن پمپ یکدفعه یکسره کار کرد همه میگفتن نروو اداره اب اگ هم ...

چه بگم والا شاید هم بقول تو بازم جایی دیگه نشتی داره. چون خونه ده دوازده نفره هم فکرنکنم ایقددیگه بیاد 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

چه بگم والا شاید هم بقول تو بازم جایی دیگه نشتی داره. چون خونه ده دوازده نفره هم فکرنکنم ایقددیگه بی ...

همون دیگه نشتی رو گرفتن حیاط کندبم دیدیم کلی اب داره میره از زیر زمین مامور اب میگفت هر رور 10 تا قالی میشستین انقد قسط اب نمیومد 

دیوونه ای چیزی هستی؟

از بین برادرشوهرا فقط ما هزینه کردیم ابمون جدا کردیم

همون سالای اول

حالا اونا پشیمونن چرا زودتر هزینه نکردن جداکنن

البته من شوهرم سندمون هم جدا کرده

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

وقتی پول داشتین خودتون باید جدادخونه میساختین هر طور شده برای واحد دوم سند جداگانه تهیه کنید هر طور ...

پایین خوودش ثند. نداره قولنامس حتی شوهرم ماشینشم ب اسم ننشه در این حد بیخیاله پشمک

بخدا همین الان هم بدون هیچ چشم داشتی از اونجا دربیای ، برنده ای

آدم تو خونه ۴۰ متری زندگی کنه بهتره از اینه

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

دیوونه ای چیزی هستی؟از بین برادرشوهرا فقط ما هزینه کردیم ابمون جدا کردیمهمون سالای اولحالا اونا پشیم ...

اینا ثند و کاش بزنن ب اسممون حاضرم 5 برابر هم بیشتر خرج کنم ولی بدونم خونه مال خودمه

جدا که بهتره 

کنتور جداگونه بگیرید هم برق هم اب هم گاز 

کلا مستقل شین و سند هم بگیرید به نام خودتون

برید دنبال کارهای تفکیک 

هرچقدر هزینه کنی می ارزه

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
بخدا همین الان هم بدون هیچ چشم داشتی از اونجا دربیای ، برنده ایآدم تو خونه ۴۰ متری زندگی کنه بهتره ا ...

صفر تا صدشو با بدبختی ساختیم دوتا واممون دادیم ب فنا خیلی ظلمه همین طوری در بیایم شوهرمم انقد بیخیاله یه برگه دست نوشته ای ثندی چیزی نمیگیره از مامانش

عزیزم دو واحده شدن من فکر میکردمم اون طوریه در واقهع همون یدونه کنتوره منتهی کمتر میاد قسطا مثلا 600 ...

دو واحده ینی چی عزیزم؟ینی چجوریه؟میشه بیشتر توضیح بدی

کاربری سال ۹۶ هستم.
پایین خوودش ثند. نداره قولنامس حتی شوهرم ماشینشم ب اسم ننشه در این حد بیخیاله پشمک

گلم شماخودتم بیخیال بودی

همون موقع ازدواجت بنظرم حق داشتی بدونی خونه و ماشینی ک قراره استفاده کنی مال خودتونه یا عاریس

گول این حرفای شعاری هم نخور ک میگن زشته بهمون میگن مادی گرا

باید بدونی زیر سلطه خانواده شوهر قرار زندگی کنی یا شوهرت قرار مستقل باشه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس