خرا زلیلش کنه زنیکه خیرش ب ما نمیرسا.. طبقه بالا خونش میشینیم تمام و کمال خودمون ساختسم یه هزاد تومن کمکمون نکرد تازه خونشم با اون وضعیت ب حساب ما نوسازی میکررد بهونه دستش اومده بود حالا چند ماه بود قبض آب 600 میومد این میگفت زیاده فللان نگو حیاطش نشتی داشته بدو بدو رفتع گذاشته کف دست اداره اب اونام گفتن بیاید دو واحده کنید و 25 میلیون خرج کردیم دارم دیوونع میشم زنیکه روانی دستی دستی پولمون ریخت تو شکم دولت تو گل کوچشون فقط مایم ک رفتیم پول و هزینه واسه دوواحده کردن دادیم الان از ماه پیش قبض ا ب اومده 3 میلیون میگع ب شوهزم ببر بریز خدشم اندازه چییییی سیاست داره نکبت از مشهد میزنه از قم در میاد از قم میزنه از کربلا در میاد حللا بگی نصف قسط اب بریز یه بی حیا بازی در میازه ک ندارمممم و ابرو ریزی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گفتم گ حیاطش نشتی داشته لوله ها ترکیده بودن پمپ یکدفعه یکسره کار کرد همه میگفتن نروو اداره اب اگ هم ...
چه بگم والا شاید هم بقول تو بازم جایی دیگه نشتی داره. چون خونه ده دوازده نفره هم فکرنکنم ایقددیگه بیاد
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم
بخدا همین الان هم بدون هیچ چشم داشتی از اونجا دربیای ، برنده ای
آدم تو خونه ۴۰ متری زندگی کنه بهتره از اینه
تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین