2777
2789
عنوان

مادر شوهر بی مصرفم تو دوماه گذشته نصف پول یه پراید ب ما ضررر زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 49 پست

۲۵ خرج کردین ؟ نصف پراید ؟ یعنی پراید ۵۰ میلیونه😅 

البته اینجور بهتر شد کنتورا جدا باشن بهتره 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

وااالا موندم چیکار کنم اگ قرار باشه هم این با سیاست از ما بکنه پول خدشو بریزه تو شکم عربا و از این ...

پیشرفت شعله درجا بزنیم پسرفت نکنی شانس اوردی

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۵ خرج کردین ؟ نصف پراید ؟ یعنی پراید ۵۰ میلیونه😅 البته اینجور بهتر شد کنتورا جدا باشن بهتره

فقط اون نیست ک پول کارگرا فقط دوماه قسط اب پشت سر هم 6 میلیون اومد الانم 3 تومن اومده دولت هم میگفت باید واریز کنید مصرفتون بالاست از این طرقم این خانوم فکر کرده بخدا دوطبقه شدن انقد اومده بدو بدو رفته اداره یرق گفته ما دو واحدیم یهنی از اونهء؟؟ دولتم گفته بیا دو واحده کن بهونه دست دولت داد مامورای آب با هلتی اومده بودن اب و قطع کنن مجبور شدیم پرداخت کنیم

مادرشوهر بی مصرف ؟؟؟؟ دیگه بی مصرف چیه اینکه کنتور آب رو جدا کردین کار خیلی خوبی بوده

اخه فقط این نیست ک کلی ب ما ضرر میزنه ب نفع خودس کار میکنه اخه کیو دیدی دستی دستی بره انقد پول الکی بریزه تو شکم دولت

فقط اون نیست ک پول کارگرا فقط دوماه قسط اب پشت سر هم 6 میلیون اومد الانم 3 تومن اومده دولت هم میگفت ...

مگه میشه ایقدر دیگه بیاد چخبره . نکنه کنتور مشکل داره 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

یه برادر 17 ساله ک اونم دقیقا کلی بهمون ضرر زد بهش موتور خرید و کلی جنس عقب مونده همشو ب باد داد..

خب پس برادرش هم سهم داره تو اون خونه نمیتونین هم بگین بالا رو ما ساختیم مال ماست چون سند یکی هست 

مگه میشه ایقدر دیگه بیاد چخبره . نکنه کنتور مشکل داره

گفتم گ حیاطش نشتی داشته لوله ها ترکیده بودن پمپ یکدفعه یکسره کار کرد همه میگفتن نروو اداره اب اگ هم رفتی بگو کنتور خراب شده ایشون بدو بدو رفته گزاشته کف دستشون ک ما از وقتی طبقه بالا رو ساختیم انقد قسطا زباد شد

عزیزم دو واحده شدن من فکر میکردمم اون طوریه در واقهع همون یدونه کنتوره منتهی کمتر میاد قسطا مثلا 600 ...

من سوالم چیز دیگه بود شما یچی دیگه گفتی متوجه هم نشدم 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....