2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونجا که با درمان سرما خوردگی با اب پرتقال و خوردن مایعات 😄🥲من یکی از عزیزانم اونجا NvD کرده بود ب ...

دقیقا تو المان فقط دمنوش و گیاهی تجویز میکنن بعد اینا میان از پزشکی ایران ایراد میگیرن!

دانشجوی پزشکی 🩺📖 اگر توی راه کنکور نیاز به مشورتی داشتی رو کمک من حساب کن ♥️

نه بابا کی گفته. من الان ترم 5 هستم از الان میگن بیا تو بیمارستان

یه چیزی نگید که بخندن بهتون !

ترم ۵ تهش یا فیزیوپات یکی یا ترم آخر علوم پایه ...

بیمارستان کجا بود ،حتی سه ترمه هم کرده باشی علوم پایه رو همچنان فیزیوپاتی و مقدمات بیماری میخونی وقتی پزشکی میخونی 😐

You're all the things I've got to remember

استاجری ؟ ی سوال ازت دارم خانم g5p4L3ab2 با بتا ۳۱۰۰ و درد شکم اومده که سونوگرافی میگه ساک حاملگی و ...

استاجر کجا بود ،تهش فیزیوپاته و داره مقدمات بیماری میخونه ...

من ترم ۵ پزشکیم هنوز این مسائل رو حتی بهمون نگفتن و فعلا داریم چیزای دیگه میخونیم 

You're all the things I've got to remember

عه چه جالب اخه اون متخصصا از شکم مادر ۶۰ ساله متولد شدن و با دانش کامل 😂

نخیر جو روانی جامعه پزشکی ۳۰سال پیش باالان فرق میکرد که همه سودای مهاجرت و گاها خیانت ب وطن دارن

قوانین پروتکل ها عوص شده

قوانین پذیرش عوض شده

من خودم سال ۸۶ پزشکی قبول شدم البته نرفتم ولی کسانی بودن که همون سال با رتبه بدتر با پول رفتن خوندن اون چ پزشکی میخواد بشه؟؟

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه دکتر تو فکر کن gp هستی میخوای مددجو رو ارجاع بدی به زنانی ها باید ی تشخیص بگی تشخیص اسمزی و یونس ...

تشخیص اولیه باید بارداری خارج‌رحمی باشد تا خلافش ثابت شود. این وضعیت یک اورژانس بالقوه است و نیاز به بررسی فوری دارد.
هر 48 ساعت یکبار باید بره سریال بتا رو چک کنه . وباید 2 برابر بشه یعنی بتای 6200. 

اونجا که با درمان سرما خوردگی با اب پرتقال و خوردن مایعات 😄🥲من یکی از عزیزانم اونجا NvD کرده بود ب ...

عزیزم اینجا همه دکتر نیستن که این کلمات رو متوجه بشن در ضمن اون بنده خدا گفت ترم پنجه هنوز 7 ترم دیگه مونده انگار میخواستی مچشو بگیری که مثلا بلد نیستی 

استاجر کجا بود ،تهش فیزیوپاته و داره مقدمات بیماری میخونه ...من ترم ۵ پزشکیم هنوز این مسائل رو حتی ب ...

اهان من فکر کردم نوشته سال پنجم گفتم شاید اخر استاجریش و در حال خوندن پره اینترنیش

توروخدا درساتونو درست بخونینما سر یه پزشک نادون ۳ ۴ ماه درگیر شدیم با اون تشخیص و معاینه غلطش!!

من ی مدت پیش تو بند انگشتم ی چیز کوچک سبز رنگ دراومده بود

رفتم دکتر داخلی برام ازمایش رماتیسم و عفونت خون نوشت ک سالم بودم

بعد دیشب دکتر قلب نوبت داشتم نشونش دادم گفت گره رگ هست یه چیزی بلند کردی ب رگ انگشتت فشار اومده دو سه روز دیگه درست میشه

یعنی اون دکتر من اینقد ترسوند دو روز سردرد داشتم

ب اینا با تشخیص ت...میگن دکتر الکی

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
نخیر جو روانی جامعه پزشکی ۳۰سال پیش باالان فرق میکرد که همه سودای مهاجرت و گاها خیانت ب وطن دارنقوان ...

اگر منظورتون کساییه که میرن ترکیه و روسیه پول میدن میخونن که اصلا بحثشون فرق داره اونا پزشک محسوب نمیشن و کلا وزرات بهداشت ایران اصلا مدرکشونو قبول نداره اگر بخوان برگردن ایران باید ازمونی بدن که از کنکور سختتره برا همین یا برگردن مدرکشونو میزارن دم کوزه ابشو میخورن یا همونجا میمونن اگر دو نفرم با پارتی بیان مدرک بگیرن مطمئن باشید تو فرایند درمان انقدر ضعیف عمل میکنن که مراجعه کننده ای ندارن 

دانشجوی پزشکی 🩺📖 اگر توی راه کنکور نیاز به مشورتی داشتی رو کمک من حساب کن ♥️

تشخیص اولیه باید بارداری خارج‌رحمی باشد تا خلافش ثابت شود. این وضعیت یک اورژانس بالقوه است و نیاز به ...

خوبه عالیه با وجود ترم پنج بودنت واقعا خوب تشخیص دادی ولی اصلا قبول نکن بری بیمارستان کار کنی اگرم میخوای بری برو کلینیک کسی کنار پزشک کار کن تا بیشتر یاد بگیری 

البته بیمارستان فکر نکنم بزاره چون شما حتی استاجر هم هنوز نشدی و علوم پایه ای

پزشکی هم مثه اکثر رشته های دیگه تو ایران آینده نداره اگه یه آدمی باشی واقعا با تلاش خودت پزشکی قبول شده باشی بسیار باید صبور باشی و کم کم بیست سال زمان نیاز تا یه پزشک محبوب و معروف و با تجربه با درآمد بالا بشی هر کی میاد پزشکی فکر میکنی بعد از ۷ سال عمومی ماهی ۳۰۰ میلیون باید در بیاره و با یسریا واقعیت ها روبرو میشه مخصوصا دوران رزیدنتی که میگن خیلی سخت میگیرن و توهین و بدرفتاری زیاده که داریم میبینم عاقبتش خود.کشی خیلی از این آدماست حداقل تو شهر رشته هایی مثه قلب و زنان و چشم و گوارش اکثر تخصص ها هر بیست متر یدونه این تخصص هاست ولی امان از سوادشون پیش هر کدوم بری بدترت میکنن ولی مطبشون گوش تا گوش مریض مردم چاره ایی هم ندارن پر پزشک بیسواد قاتل