استاجری ؟ ی سوال ازت دارم خانم g5p4L3ab2 با بتا ۳۱۰۰ و درد شکم اومده که سونوگرافی میگه ساک حاملگی و ...
هفته چهارم الی پنجم بارداری باید باشه. و زمانی که اندازه هورمون HCG بین ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ باشد ساک بارداری شکل گرفته است. پساب یا همون ro براساس محلول اسمزی یونی هست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینا همه چرته،تو اینستا نوشته بود ورودی دانشگاه فلان ( که من قبول شدم) فقط برای نسمسال اول ۶۰۰ نفره ما رفتیم دیدیم کلا دوتا نیمسال رو هم با روزانه و شهریه پرداز و تعهدی ۲۸۰ نفریم
دانشجوی پزشکی 🩺📖 اگر توی راه کنکور نیاز به مشورتی داشتی رو کمک من حساب کن ♥️
همین الانم اسفناکه به آینده نمیرسهپروتکل های اشتباهتشخیصهای علط درمانهای غلطاغل پر از غرور تکبر و...
با همه این تفاسیر در جهان حرف اولو میزنه شما تشریف ببرید امریکا و اروپا و هر کشوری که فک میکنید بهترینن تا با چشم خودتون ببینید برای یه سرماخوردگی ساده یه هفته تو نوبتید و اخرم نمبتونن درمانتون کنن بعد عقده هاتونو سر پزشکای ایرانی خالی کنید
دانشجوی پزشکی 🩺📖 اگر توی راه کنکور نیاز به مشورتی داشتی رو کمک من حساب کن ♥️