2777
2789
استاجری ؟ ی سوال ازت دارم خانم g5p4L3ab2 با بتا ۳۱۰۰ و درد شکم اومده که سونوگرافی میگه ساک حاملگی و ...

هفته چهارم الی پنجم بارداری باید باشه. و زمانی که اندازه هورمون HCG بین ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ باشد ساک بارداری شکل گرفته است. پساب یا همون ro براساس محلول اسمزی یونی هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا همه چرته،تو اینستا نوشته بود ورودی دانشگاه فلان ( که من قبول شدم) فقط برای نسمسال اول ۶۰۰ نفره ما رفتیم دیدیم کلا دوتا نیمسال رو هم با روزانه و شهریه پرداز و تعهدی ۲۸۰ نفریم 

دانشجوی پزشکی 🩺📖 اگر توی راه کنکور نیاز به مشورتی داشتی رو کمک من حساب کن ♥️

هفته چهارم الی پنجم بارداری باید باشه. و زمانی که اندازه هورمون HCG بین ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ باشد ساک باردار ...

نه دکتر تو فکر کن gp هستی میخوای مددجو رو ارجاع بدی به زنانی ها باید ی تشخیص بگی تشخیص اسمزی و یونس که بدرد نمیخوره ببخشید میگما  

ی تشخیص افتراقی داره اونو بگو 

هفته چهارم الی پنجم بارداری باید باشه. و زمانی که اندازه هورمون HCG بین ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ باشد ساک باردار ...

نه مددجو میگه Lmp اش مال دو ماه پیش و درواقع ۸ هفته اس 

سونوگرافی هم میگه یک ناحیه هایپراکو در تخمدان راست به اندازه 15*۲۳ هستش 

فکر کنم الان دیگه میگی رولاوت چیه 

همین الانم اسفناکه به آینده نمیرسهپروتکل های اشتباهتشخیصهای علط درمانهای غلطاغل پر از غرور تکبر و...

با همه این تفاسیر در جهان حرف اولو میزنه شما تشریف ببرید امریکا و اروپا و هر کشوری که فک میکنید بهترینن تا با چشم خودتون ببینید برای یه سرماخوردگی ساده یه هفته تو نوبتید و اخرم نمبتونن درمانتون کنن بعد عقده هاتونو سر پزشکای ایرانی خالی کنید 

با همه این تفاسیر در جهان حرف اولو میزنه شما تشریف ببرید امریکا و اروپا و هر کشوری که فک میکنید بهتر ...

بله اونایی که تو صدر کارن و پزشکای قدیمن و دلشون برا وطنشون میتپه کارشونو درست انجام میدن

امان از جوجه پزشکای تازه ب دوران رسیده

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با همه این تفاسیر در جهان حرف اولو میزنه شما تشریف ببرید امریکا و اروپا و هر کشوری که فک میکنید بهتر ...

اونجا که با درمان سرما خوردگی با اب پرتقال و خوردن مایعات 😄🥲

من یکی از عزیزانم اونجا NvD کرده بود بخیه های اپیزاتومیش باز شد بود رفته بود دکتره گفته بود خودش جوش میخوره وای بیچاره داغون شده بود 

بله اونایی که تو صدر کارن و پزشکای قدیمن و دلشون برا وطنشون میتپه کارشونو درست انجام میدنامان از جوج ...

عه چه جالب اخه اون متخصصا از شکم مادر ۶۰ ساله متولد شدن و با دانش کامل 😂

من رتبم ۷کا بود پرستاری قبول شدم. دوستم رتبش ۲۰ هزار با سهمیه پزشکی آورد😐سهمیه ۵ و ۲۵ ناعدالتیه

۵ تاثیر داره؟

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️