نه دکتر تو فکر کن gp هستی میخوای مددجو رو ارجاع بدی به زنانی ها باید ی تشخیص بگی تشخیص اسمزی و یونس ...
بد نیست یک خاطره ای برای شما بگم پدرم ۳ سال پیش سکته قلبی میکنه ماشین اورژانس میاد فاصله که پدرم روی زمین افتاده بود تا بیمارستان یک دقیقه بود داخل ماشین اورژانس احیاش کردن سریع بردنش بیمارستان داخل بیمارستان یک مشت پرستار و دانشجو بودن نوبتی داشتن پدرم احیا میکردن هی میگفتم پس متخصص قلب کجاست میگفتن میاد ساعت ۳ که وارد بیمارستان شد آقای دکتر ساعت ۵ اومدن وارد اورژانس شد از دور به پدرم نگاه کرد ببین جقدر متخصص بود گفت این دیگه فایده نداره من گریه میکردم گفتم دکتر چی گفت گفتن هیچی هیچی. اول آبان وارد بیمارستان شد تا دوم آبان تا ساعت ۵ بعد از ظهر روی تخت اورژانس بود بعد بردنش مراقبت های ویژه ساعت ۳ بامداد ۳ آبان هم فوت شد. با یک دکتر تو تهران صحبت میکردم میگفت فرصت طلایی این ها از دست داده بودن. هرکاری که میکردن باید تو همان ۲ یا ۳ ساعت اول انجام میدادن. آنقدر بیمارستان دقیق بود گواهی فوت پدرم متخصص قلب امضا نکرده بود متخصص ببهوشی عمومی امضا کرده بود. با یک دکتر صحبت کردم گفت غلط کرده که امضا کرده مسئولیت داره