2777
2789
عنوان

میخوام حامله شم

| مشاهده متن کامل بحث + 5422 بازدید | 227 پست
توی هیچ زبان و هیچ کتابی ندیدم معلومه زمین تا اسمون فرق داره عزیزم

هیوده عامیانس دیگه 😐😐😐

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی هیچ زبان و هیچ کتابی ندیدم معلومه زمین تا اسمون فرق داره عزیزم

تو توی صحبت کردن هم میگی هفده ؟؟؟!!!

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

ولی بنظرم واقعا بچه داری سخته من دختر خالم و زن پسر داییم همسنن هر دو 28 سالشونه ولی انگار دختر خالم ...

به فیس و‌ژنتیکم ربط داره البته

هستن کسایی که کلا بی بی فیسن یا کلا سنشون بالاتر نشون‌میده حتی از قبل‌متاهلی

الان یکی از اشناهای ما زن گرفته دیدمش فکر کردم حداقل۳۵سالشه بنده خدا ولی فهمیدم متولد۷۹یا۸۰

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم همیشه از باردار شدن تو سن بالا میترسم دوست دارم سن کم بیارم تا سنم زیاد شد دیگه دغدغه بچه دار شد ...

من دوتا از بچه هام زیر ۳۰ بودم و دوتا بالای ۳۰ 

واقعا دوتا دنیای متفاوته 

هر چیزی یه گلی داره 

بچه دارشدنم ی سنی داره

حالا یکی شرایطشو نداره ب هر دلیلی خدا فرصت داده ولی کسی ک میتونه چرا بعدا خودشو ب سختی بندازه

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم هدف هر کسی تو زندگی فرق میکنه یکی مثله من دوست داره بچه دار بشه و بزرگشون کنه و اونارو به حایی ...

بخدا اینجا هیچکس کسی رو نمی‌شناسه حسودیم نمیکنه دشمنی نمیکنه ولی به فکر بدن خودتونم باشین 

به قول بعضی قدیمیا،بچه سر قبر آدم چراغ روشن نمیکنه 

هیچ چیز مهم تر از خود آدم نیست،با هر بارداری و زایمان بدن کلی فرسوده میشه اینو با بالاتر رفتن سن میفهمین،مادربزرگ من ۹ تا بچه داشت همیشه می‌گفت توروخدا بیشتر از یدونه نیارین 

چی بگم،خدا هرچی بخواد همونه باز

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
نمیشه عزیز چطور میخوای درست بخونی بچه مراقبت میخواد همنجوری نیس که بدنیا بیاد ولش کنی

یه مامان دارم شاه نداره! 

خب عزیزم مامانم نگه میداره . ۲ تا خواهر دسته گل دارم . مادرشوهر دارم . شوهر همراه دارم تنها که نیستم...تا ۶ماهگی کنارشم بعد میرم سراغ درس .

زیر نظر دکتر طوری برنامه ریزی می کنیم که تابستون به دنیا بیاد ۳ ماه اول کنارشم ۱ ترم هم مرخصی میگیرم ۳ماه دوم هم کنارش باشم .

دیگه ۶ ماهش بشه بقیه می تونن نگه دارن و کمک کنن

من دوتا از بچه هام زیر ۳۰ بودم و دوتا بالای ۳۰ واقعا دوتا دنیای متفاوته هر چیزی یه گلی داره بچه دارش ...

یعنی قبل سی خوبه درسته ؟؟

بخدا اینجا هیچکس کسی رو نمی‌شناسه حسودیم نمیکنه دشمنی نمیکنه ولی به فکر بدن خودتونم باشین به قول بعض ...

تاپیک اخر منو بخون 😂😂🤦‍♀️

میدونم حرفت درسته اینکه بارداری به بدن اسیب میزنه رو قبول دارم 

ولی یه سریا انتخابشون اینه واقعا و لذت میبرن مثله من که به عواقبش و بدنم فک نمیکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😐😐😂

به فیس و‌ژنتیکم ربط داره البتههستن کسایی که کلا بی بی فیسن یا کلا سنشون بالاتر نشون‌میده حتی از قبل‌ ...

قیافه فقط ب روحیه آدم و ب قول شما ژنتیکه

چه بسیار سن پایینی ک بدون بچه پیر تر نشون داده میشن و چه بسیار سن بالایی ک با یا بدون بچه جونتر از سنشونن

روحیه خوب باشه و زیاد هم دستکاری تو صورت نشه آدم جوونتر ب نظر میاد

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله عزیزم نمیدونم شما به چه زبانی صحبت میکنی واقعیتش

باشه بابا تو خوبی پروفسور