2777
2789
عنوان

میخوام حامله شم

| مشاهده متن کامل بحث + 5456 بازدید | 227 پست
دیگ فک کن تو این عصر با این حجم از اگاهی زنا و اهمیت دادن به خودشون کسی با قاطعیت بخواد این تعداد بی ...

آره دیگه چی میشه گفت خداروشکر که راضی هستن انشالله که پشیمون نشن

بخدا من با دوتا زایمان بدنم داغون شد کمر درد و گودی کمر و از بین رفتن دندون و استخون و ریزش مو و شکم اضافه و ... 

هر کدومو باید دونه دونه باید کلی بهش برسم و ماه ها وقت بذارم تا شاید یه ذره یه ذره شبیه قبل بشه که البته هیچوقت نمیشه 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
بعد سی مگه با این حجم از زایمان جسم و اعصاب و روان سالم میمونه که آدم به خودش برسه 😐😐 دل خجسته ای ...

عزیزم هدف هر کسی تو زندگی فرق میکنه یکی مثله من دوست داره بچه دار بشه و بزرگشون کنه و اونارو به حایی برسونه 

یکی هم روست داره خودش باشه و کار کنه و ایندشو بسازه

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درسته حرفتون ولی با برنامه ریزی میشهمن ترم ۳باردار‌شدم درسامم سنگین‌بودن‌ و رشته سخت همراه با‌ ...

اره قطعا شما اراده ی زیادی داشتی در کنار اینکه هوش بالایی داشتی ک تونستی تعادل رو حفظ کنی ولی ایشون الان کم سنه پیشنهادم اینه اول مسیر درسی خودشو به ثمر برسونه قبل از کار بچه دار شه 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

ن هدفای زیادی دارم.....در کنارش بچه هم میخوام..فکرشو بکن ی روز میبینی ب خواسته هات رسیدی ولی کمبود ب ...

خیلی کار خوبی میکنی زیر ۳۰ بچه میاری

بارداری سن کم خیلی فرق داره و بهتر از سن بالاعه

اینکه میگن پیر و عصبی میشی همش دروغه کسی که عصبی میشه بدون بچه هم عصبیه اتفاقا بچه یه آرامش عمیقی ب آدم میده سختش فقط ۲سال اولشه بعد باید رو روشهای تربیت و جامعه بچت کار کنی انشالله صالح و عاقبت بخیر میشه

من ۳۶ سالمه چهارمی رو باردارم چهرم عین ۲۵ساله هاست هیچ کس باورش نمیشه هیکلتم با ورزش عین روز اول حتی بهتر هم میشه

بعد از ۳۰ وقت داری ب هدفای دیگتم برسی

تو شرایطی که دیگران تازه دارن هدفاشونو شروع میکنن و تازه باید بچه دار بشن تو زندگیت از آب و گل هم درومده 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا بگم چیکارت کنه از اول تاپیک دارم دنبال معنی هیوده میکردم مجید دلبندم اون هفده هست 🥲🤣

وااا 😐😂😂🤦‍♀️

چه فرقی داره هیوده یا هفده 🤣🤣🤣🤣🤣

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

ولی بنظرم واقعا بچه داری سخته من دختر خالم و زن پسر داییم همسنن هر دو 28 سالشونه ولی انگار دختر خالم حداقل شش هفت سال بزرگ تر از زن پسر داییمه والا روحیه زن پسرداییم مثل دخترای نوزده بیست ساله هس

عزیزم تصمیم خودته از منی ک فوق لیسانسمو گرفتم به تونصیحت تو دوره دانشگاه وقفه ننداز هم تمرکزتو از دس ...

وقفه نمی اندازم که . من می خوام تو دوران بارداری تا ۸ ماه برم فقط ۱ ترم مرخصی بگیرم 

اره قطعا شما اراده ی زیادی داشتی در کنار اینکه هوش بالایی داشتی ک تونستی تعادل رو حفظ کنی ولی ایشون ...

لطف دارین شما

اره‌میگم خدای‌ نکرده یه بارداری پرخطر داشته باشه‌ادم از همه چی‌ جا‌میمونه تازه دغدغه ذهنیتم بیشتر‌میشه و‌استرس

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره دیگه چی میشه گفت خداروشکر که راضی هستن انشالله که پشیمون نشنبخدا من با دوتا زایمان بدنم داغون شد ...

کلا زایمان بی اثار نیست بلاخره یه اثر منفی رو بدن زن ایجاد میکنه برای هرکسی متفاوته 

ولی من خودم بیشتر از دوتا برام قابل تحمل نیست 

خیلی کار خوبی میکنی زیر ۳۰ بچه میاریبارداری سن کم خیلی فرق داره و بهتر از سن بالاعهاینکه میگن پیر و ...

منم همیشه از باردار شدن تو سن بالا میترسم 

دوست دارم سن کم بیارم تا سنم زیاد شد دیگه دغدغه بچه دار شدن و ویار و حاملگی نداشته باشم 

لطف دارین شمااره‌میگم خدای‌ نکرده یه بارداری پرخطر داشته باشه‌ادم از همه چی‌ جا‌میمونه تازه دغدغه ذه ...

دقیقا 

درضمن مراقب خودت و تو دلیت باش انشاءالله سالم و سلامت زایمان کنی