2777
2789
عنوان

میخوام حامله شم

| مشاهده متن کامل بحث + 5436 بازدید | 227 پست
قیافه فقط ب روحیه آدم و ب قول شما ژنتیکهچه بسیار سن پایینی ک بدون بچه پیر تر نشون داده میشن و چه بسی ...

اره افرین

روحیه حال خوب

خواب خوب

تغذیه سالم و از همه مهمتر سهم ژنتیکه

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واو نمیخوندمش او میخوندم 🤣

یا خدااا🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

باشه بابا تو خوبی پروفسور

وا چرا بهت بر میخوره عزیزم وقتی چندین نفر ازتون میپرسن یعنی چی

یعنی کلمه رایجی نیست

درضمن شما مادری باید انقد سواد داشته باشی به بچه هات درسم بدی از طرفیم انقد صبور و نقد پذیر باشی اینجور رفتار نکنی درمورد انتقاد بقیه

موفق باشی!!!

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کلا زایمان بی اثار نیست بلاخره یه اثر منفی رو بدن زن ایجاد میکنه برای هرکسی متفاوته ولی من خودم بیشت ...

ومنی که همیشه از بچه داری و بارداری فراری و متنفر بودم الان ناخواسته سومی گرفتارم کرده 

یه مامان دارم شاه نداره! خب عزیزم مامانم نگه میداره . ۲ تا خواهر دسته گل دارم . مادرشوهر دارم . شوهر ...

چی بگم عزیز برنامه ریختی مبارکههههه😂

مراقب باش بچت به کسی عادت نکنه چند تربیته نشه

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
ومنی که همیشه از بچه داری و بارداری فراری و متنفر بودم الان ناخواسته سومی گرفتارم کرده

وای یکی از فوبیاهام همینه برای اینده

کنار اومدی بااین موضوع الان ؟

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

تاپیک اخر منو بخون 😂😂🤦‍♀️میدونم حرفت درسته اینکه بارداری به بدن اسیب میزنه رو قبول دارم ولی یه سر ...

حالا فعلا دوتا داری دومی تازه تو راهه مطمئن باش بیاد فعلا اشباع میشی از بچه داری به بعدی شاید تا چندسال فکر هم نکنی 😁چه مادربزرگامون شبیه همن خدانگهش داره براتون، واسه من فوت کرده البته ولی بخدا انقد که اینا غصه ی مارو خوردن ما خودمون به فکر خودمون نبودیم قشنگ آینده رو میبینن انگار 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
اره افرینروحیه حال خوبخواب خوبتغذیه سالم و از همه مهمتر سهم ژنتیکه

دقیقا

رسانه توذهن خانمها کرده بچه افسردگیه درصورتی ک برعکسه

بچه شادی عمیقه تازه بارداری خیلی از بیماریهای بدن زن هم پیشگیری میکنه اگر اصولی و بارسیدگی انجام بشه

من یه دوستایی داری ۴تا ۵سالم از من کوچکترن با ۴تا بچه انقدر شاد زندگی میکنن که من هرچی میدوئم ب اونا نمیرسم دائم تفریح و گردش و دورهمی و کارای فرهنگی علمی

همه چیز به روحیه بستگی داره

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منی که از زایمان مثه چی میترسم😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

چی بگم عزیز برنامه ریختی مبارکههههه😂مراقب باش بچت به کسی عادت نکنه چند تربیته نشه

مشکل اینه رو همین حساسم! 

دوس دارم فقط خودم تربیتش کنم😶😂 

واسه همین دوس دارم پیش خودم و مامانم باشه و آبجیم .

نه مادرشوهر 

کامنتا رو میبینم اینطوری ام😯 من ۲۸ سالمه یه بچه دارم برای بچه دوم میگم زوده سنم کمه اما اینجا ماشالا فکر سومی و چهارمی ان خوش ب حالتون😬

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🩶