2777
2789
عنوان

چقدر پررو هستن و بی تربیت بعضی والدین 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 48 پست
ای گل گفتیوالدین معلم رو درک نمیکنن

بخدا من خودم دوتا مدرسه ای دارم واااقعا گاهی مامانا حد تعادل رو رعایت نمیکنن 30 تا بچه ان نصفی پیام میدن که کیف سنگینه تکالیف زیاده باز نصفی هی میان تو گروه پیام میدن واااااای خانووووم فلانی جاااان مرررسی که تکالیف رو زود گذاشتین... خانووووم فلانی جااان من دیگه به جز تکالیف اینم با حلما جاااااان کار کردم. خانوووم فلانی جاااان این نقاشی که گفتین ما دوتااا کشیدیم جای یکی 🤐🤐واقعا نمیدونم هدف شون چیه.... عقده دیده شدن دارن؟ عقده تشویق دارن؟ 

بعد ما ها باید یک ساعت تو اون پیامای چرت و پرت دنبال پیام معلم بگردیم 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بنظرت چی باید میگفتم به معاون ؟؟؟؟

خب معاونا همیشه با این چیزا سرو کار دارن قبل از شما ایشون باید میگفتن وظیفه دانش آموز درس خوندنه حالا خوبه تیزهوشان اینا نیستن اونا ۲۴ساعته درس میخونن جیکشون درنمیاد ،شما به معاون بگو چیکار کنم بجای درس و مشق فیلم و سریال معرفی کنم برن ببینن باید درس بگم دیگه، والا من خوشحال میشم معلم دخترم زیاد تکلیف بگه برای خودسون خوبه

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

ولی اون ادبیات زشت پیام ، واقعا نمیشد ریلکس بود

میگفتی عزیزم من با توجه به سطح کلاسم تکلیف میگم اگه زیاد میگم حتما بچه هاتون درس رو بلد نیستن و نیاز به تکلیف بیشتر دارن 

اگه درس بچه ها خوب میبود قطعا تکالیف شون کمتر میبود 😅واسه اینجور آدما سریع مشکل رو بنداز گردن خودشون و بچه هاشون

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

بخدا من خودم دوتا مدرسه ای دارم واااقعا گاهی مامانا حد تعادل رو رعایت نمیکنن 30 تا بچه ان نصفی پیام ...

تو گروه کلاسی دختر من ماها حق پیام دادن و اینا نداریم اگه بدیمم پبوی فقط میتونیم بدیم گروه فقط معلم و مدیر و معاون پیام میزارن اینجوری خوبه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

تو گروه کلاسی دختر من ماها حق پیام دادن و اینا نداریم اگه بدیمم پبوی فقط میتونیم بدیم گروه فقط معلم ...

ما هم میگیم همین کار رو کنید متأسفانه اون مامانی که یه سره پیامای اینجوری میزاره نماینده اس و اونم مدیر کردن گروه حتی اگه قفل هم باشه خودش روزی هزااارتا پیام میزاره 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

ما هم میگیم همین کار رو کنید متأسفانه اون مامانی که یه سره پیامای اینجوری میزاره نماینده اس و اونم م ...

حتما به معلم و مدیر اعتراض کنین اونم از گروه بندازن بیرون راحت شین مدیر مدرسه دخترم خیلی خوب و جدیه نماینده ایناهم نداریم جشن هم نداریم راحتیم

خیلی بی تربیت بوده حیف که جلوم نبود تا جوابشو بدم بفهمه دیپلم کیه

خانم معلم من هم یک دیپلم هستم ولی مثل شماکه ادعای لیسانس دارید به کسی توهین نمیکنم بنظرم سطح تحصیلات بقیه ربطی به شعور وبی شعور بودنشون نداره لطفا روی ذهنیتت کارکن 

میگفتی عزیزم من با توجه به سطح کلاسم تکلیف میگم اگه زیاد میگم حتما بچه هاتون درس رو بلد نیستن و نیاز ...

آفرین این هم جواب خوبیه 

من بیشتر از این زاویه نگاه میکردم که توضیح بدم در حد کتابه و زیاد نیست 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
آفرین این هم جواب خوبیه من بیشتر از این زاویه نگاه میکردم که توضیح بدم در حد کتابه و زیاد نیست

آره. راحت بگو اتفاقا من میخاستم جلسه بزارم به مامانا بگم سطح درسی بچه ها پایینه 😅

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

آره. راحت بگو اتفاقا من میخاستم جلسه بزارم به مامانا بگم سطح درسی بچه ها پایینه 😅

می‌دونی زورم میاد که جلوم نبود تا با این ادبیات زشتش‌دو تا حرف بهش بزنم که یاد بگیره درست صحبت کنه

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
بخدا من خودم دوتا مدرسه ای دارم واااقعا گاهی مامانا حد تعادل رو رعایت نمیکنن 30 تا بچه ان نصفی پیام ...

معلم باید مدیریت کنه یا گروهو ببنده یا بهشون گوشزد کنه.

من وقتی میبینم دارن چرت و مرت میگن گروه رو میبندم و فقط مواقع ضروری باز میکنم

آخه همه اذیت میشن توی اون گروه بقیه والدین و مدیر و معاون هم هستن اگه قرار باشه از هر گروهی انقد پیام چرت و پرت دریافت کنن گوشی میترکه

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه بیشعورن بعد خونواده من اسمون زمین میاوردن باید بری معلم شی چرا انصراف دادی

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔