2777
2789
عنوان

چقدر پررو هستن و بی تربیت بعضی والدین 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 48 پست

من خودم مادره دوتا دانش آموز هستم 

وااااقعا گاهی اوقات فکر میکنم معلمه خیییلی اعصاب داره بچه ها 4 تا زنگ دارن و باید کتاب ببرن برا هر زنگ... اینا هر رووووز پیام میدن وااااای خانوم فلانی کیف بچه ها سنگینع گناه دارن نمیشه کمتر کتاب بیارن 🙄

یا سر مشق نوشتن دااااائم تو گروه پیام میدن زیاده. کمه. کاش کاربرگ بدی کاش اینجوری باشه 

بابا ولللل کن دیگه طرف 18 ساااله فقط پایه دوم تدریس کرده باز تو میخای بیای به این بگی چی چجوری باشه

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کار خودتون بکنین بااینادهن به دهن نشو اعصابتو خورد نکن ،خب باید درس بخونن وظیفه دانش آموز درس خوندنه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

معاون باهات مشکل داره احتمالا..

وگرنه نشونت نگیداد فقط میگفت ناراصی هستن

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

من خودم مادره دوتا دانش آموز هستم وااااقعا گاهی اوقات فکر میکنم معلمه خیییلی اعصاب داره بچه ها 4 تا ...

ای گل گفتی

والدین معلم رو درک نمیکنن

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اولا به یه مادرنمیگن بیشعورشاید واقعا مشق زیادمیگی واون بچه ازت میترسه یاروش نمیشه اعتراض کنه ومیره توخونه به مادرش میگه . البته اون خانم هم باید به خودشما میگفت ربطی به ارشدو دیپلم نداره.

معاون شما بی شعور تر بوده که پیام هارو بشما نشون داده،میتونست خیلی مودبانه بگه یکی از والدین گفتن شم ...

ببین سطح درکشون در همین حده 

معاون و مدیر 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
اولا به یه مادرنمیگن بیشعورشاید واقعا مشق زیادمیگی واون بچه ازت میترسه یاروش نمیشه اعتراض کنه ومیره ...

من اعتراض مودبانه رو قبول دارم نه اعتراض بی ادبانه و گستاخانه 

شما کار خودتون بکنین بااینادهن به دهن نشو اعصابتو خورد نکن ،خب باید درس بخونن وظیفه دانش آموز درس خو ...

خب بنظرت چی باید میگفتم به معاون ؟؟؟؟ 

ببین سطح درکشون در همین حده معاون و مدیر

کاش مثبت رفتار میکردی میگفتی اشکال نداره مادره دیگه نگران بچشه،اینطور اگه معاون قصد چزوندنت بود ضایع میشد

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
اگه معلم دبستانی مشق کمتر بگو واقعا بچه ها اذیت میکنن سر نوشتنش.اون مادر هم طرز صحبت بلد نیست. ولش ...

خیلی بی تربیت بوده 

حیف که جلوم نبود تا جوابشو بدم بفهمه دیپلم کیه

کاش مثبت رفتار میکردی میگفتی اشکال نداره مادره دیگه نگران بچشه،اینطور اگه معاون قصد چزوندنت بود ضایع ...

بد رفتار نکردم که 

فقط توضیح دادم گفتم کتابشون همین حجم رو تعیین کرده 

ی مقدار توضیح دادم 

کاش مثبت رفتار میکردی میگفتی اشکال نداره مادره دیگه نگران بچشه،اینطور اگه معاون قصد چزوندنت بود ضایع ...

ولی اون ادبیات زشت پیام ، واقعا نمیشد ریلکس بود