2777
2789
عنوان

دلت همین الان چی میخواد

290 بازدید | 54 پست

من پول میخوام، پول زیاد

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

یه موشک خرمشهر که همسایه عوضی رو خانوادگی ببندم بهش روشنش کنم برن گمشن

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه موشک خرمشهر که همسایه عوضی رو خانوادگی ببندم بهش روشنش کنم برن گمشن

حق گفتی درود

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

پول ک بللله همیشه ولی الان دلم خوراکی سالم میخواد .مث بادوم پوست کنده .تخمه . گردو .و این چیزا خلاصه ...

وای نه غذا پر چرب و چیل ایرانی و فست فود سوخاری میخوااام الان... و ازش سیر نشم😂

وای نه غذا پر چرب و چیل ایرانی و فست فود سوخاری میخوااام الان... و ازش سیر نشم😂

اوووم منمممم میخوام ولی خب مریضم و برام خوب نیست 😅

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️