2777
2789
عنوان

چقدر پررو هستن و بی تربیت بعضی والدین 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 48 پست
عزیزم اینا متوسطه اول هستن بعدشم طبق کتاب کارشون من گفتم ولی خیلی بی تربیت بود دلم میخواست جوابش رو ...

عزیزم شما کارت درسته منتهی یه عده لوس ننر حق بهت میدم حال بهم زن شدن دیگه یه عده  ولی شأن خودتو درحد این خانم پایین نیار باهاش درگیر نشو اگه خودش شعور داشت میدونستم نباید اینقدر بچش لوس ننر بار بیاره مشخصه طرز تربیت اون مادر مشکل داره نه شما و اینکه یه سری واقعا حسادت میکنن ازین بابت شما به دل نگیر متاسفانه جامعه ما همه دنبال ضربه زدن هستن

عاشق سیاست و⚖️ عدالت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینا متوسطه اول هستن بعدشم طبق کتاب کارشون من گفتم ولی خیلی بی تربیت بود دلم میخواست جوابش رو ...

برگه بده به دانش آموز از طرف دفتر بگو دبیر میخواد مادر دانش آموز رو ببینه 

اومد اول بهش توضیح بده 

بعد بگو توهین شما به خودم رو میذارم به حساب اطلاع نداشتنتون ولی دیگه تکرار نشه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

چجوری ؟؟؟؟

با لبخند خودم رو کنترل میکنم.

مادرشوهرم یکبار از عروس یه نفر تعریف می‌کرد ذوق کردم منم از عروسه تعریف کردم ،دهنش رو بست فهمید نمیتونه منو بچزونه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗