2777
2789
عنوان

چیکار کنم دوست پسرم برگرده 🥺😭 یه غلطی کردم دیگ

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 40 پست
متاسفم که داره به اهدافش میرسه تو فقط بازیچه ایی استفاده و حالش رو که کرد میندازتت دور به خودت بیا ت ...

آخه میدونی قبل اینکه بوس و بغل بخواد هم داشتم لوس میشدم و به خودم بیشتر توجه میکردم تا اون!

اینم میگفت بهم اهمیت نمیدی و غرورم میشکنی

بخاطر اینکه تو ذوقش زدم تیکه انداختم زمانی که بهم کم توجهی میکرد رفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین این پسر واسه اشنایی نمیخوادت بعنوان کسی که تعداد رابطه های زیادی رو تجربه کرده وپسرا رو از ننشون هم بهتر میشناسه بهت میگم

فکر نکنی مذهبی ای چیزی ام ها نه اتفاقا کسی ام که رابطه کامل با همسرم موقع دوستی داشتم ولی نه همون زرتی اول دوره دوستی

کسی که واقعا بخوادت تا یک سال حرفی ازاین چیزا نمیزنه تا خودتم نخوای حتی بغل ساده هم نمیکتت

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

آخه میدونی قبل اینکه بوس و بغل بخواد هم داشتم لوس میشدم و به خودم بیشتر توجه میکردم تا اون!اینم میگف ...

اینا همه چرت و پرته اگر میخواستت یه لحظه صبر نمیکرد تو به دست آوردنت قطعا قطعا میومد خواستگاریت 

تا اسمت تو شناسنامش نمیرفت آروم نمیشد حتی اگر هیچی نداشت 

ببین این پسر واسه اشنایی نمیخوادت بعنوان کسی که تعداد رابطه های زیادی رو تجربه کرده وپسرا رو از ننشو ...

من گفتم تا عقد خبری از بوس و بغل نیس، آشنایی هم اسمش روشه. من با پسرای فامیل هم دست نمیدم چه برسه به این چیزا. چیز اضافه بخوای بیا خواستگاری.

درضمن مذهبی هم نیستم.

قشنگ به این سرویس بده تا برگرده حتی خودت فهمیدی که به خاطر این کارا می‌خوادت بعد گفتی که من نمی‌تونم ...

اخه وقتی به خودم بیشتر از اون اهمیت میدادم، لوس میشدم. وقتی بهم کم توجهی میکرد تیکه مینداختم اینا باعث شده بره.

خوب بازی روانی باهات راه انداخته ک خودت رو دو دستی تقدیمش کنی

نه آخه میدونی جلوش به خودم بیشتر اهمیت میدادم. وقتی ردش کردم، چت و فالو رو دو طرفه پاک کردم. و بعدش دلتنگ شدم و اومدم منت کشی. وقتی بهم آخرش کم توجهی میکرد تیکه می پروندم میزدم تو ذوقش

پسره داره به هدفش میرسه

میدونی جلوش به خودم بیشتر اهمیت میدادم. وقتی ردش کردم، چت و فالو رو دو طرفه پاک کردم. و بعدش دلتنگ شدم و اومدم منت کشی. وقتی بهم آخرش کم توجهی میکرد تیکه می پروندم میزدم تو ذوقش

ببین این پسر واسه اشنایی نمیخوادت بعنوان کسی که تعداد رابطه های زیادی رو تجربه کرده وپسرا رو از ننشو ...

خب میدونی جلوش به خودم بیشتر اهمیت میدادم. وقتی ردش کردم، چت و فالو رو دو طرفه پاک کردم. و بعدش دلتنگ شدم و اومدم منت کشی. وقتی بهم آخرش کم توجهی میکرد تیکه می پروندم میزدم تو ذوقش. بوس و بغل هم گفتم بیا خواستگاری بعد. چون حین آشنایی از اینا خبری نیس‌.