2777
2789
عنوان

چیکار کنم دوست پسرم برگرده 🥺😭 یه غلطی کردم دیگ

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 40 پست
رک بگماین میخاد بادشوخالی کنه

خب میدونی جلوش به خودم بیشتر اهمیت میدادم. وقتی ردش کردم، چت و فالو رو دو طرفه پاک کردم. و بعدش دلتنگ شدم و اومدم منت کشی. وقتی بهم آخرش کم توجهی میکرد تیکه می پروندم میزدم تو ذوقش. بوس و بغل هم گفتم خواستگاری اومد بعد. حین آشنایی خبری از اینا نیس‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگم متاسفانه این ادم سمیهچه خوشت بیاد چه بدت بیاداینام بازی روانی هست،میخواد با بی توجهی و تحت فشا ...

خب جلوش به خودم بیشتر اهمیت میدادم. وقتی ردش کردم، چت و فالو رو دو طرفه پاک کردم. و بعدش دلتنگ شدم و اومدم منت کشی. وقتی بهم آخرش کم توجهی میکرد تیکه می پروندم میزدم تو ذوقش. 

اونی که تو رو بخواد توی انگشتت حلقه میندازه

همون اوایل هم تصمیمش همینه

مابقیش همه سوء استفاده است و نامشروع

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
پسرا واسه همین چیزا دوست دختر میگیرن نمیخوای با کسی دوست نشو

شنیدم خب این دوره زمونه اکثر پسرا با دوست دخترشون ازدواج میکنن. 

خب میدونی جلوش به خودم بیشتر اهمیت میدادم. وقتی ردش کردم، چت و فالو رو دو طرفه پاک کردم. و بعدش دلتنگ شدم و اومدم منت کشی. وقتی بهم آخرش کم توجهی میکرد تیکه می پروندم میزدم تو ذوقش. حالا هم رفته ولی کسی مثل اون نیس واسم. 

خب الان چیکار کنم؟😭جواب زنگ هام نمیده. هیچ کس مثل اون نیس واسم.

الان زیاد پیگیر نشو 

فک میکنه خبریه

باید تحمل کنی دیگه عزیزم چاره چیه

صبر کن ببین اگه خبری شد ازش که عالی اگرم نه هیچی

آخره صبر سبزه🌱