2777
2789

ارتباطمون قشنگ بود و باهاش مهربون بودم. تا اینکه یه بار یه مسئله ای بینمون پیش اومد(حال نگین چی بود!) بعد رفت. بعد یه مدت حضوری منو دید دلش تنگ شد و برا آشتی برگشت.👀

منم ازش دلخور بودم ولی قبول کردم. این دفعه تو رابطه ناز و لوس می شدم اینم میخواست مثل قبل بهش توجه کنم که چندان نمی کردم. بعد یه مدت گفت دیگه مجازی کافیه. بریم سر قرار آشنا شیم و با ماشینم ببرمت. بوس و بغل داشته باشیم. منم گفتم نه تو شوهرم نیستی ک اینقدر نزدیک باشم. اشنایی هم اسمش روشه. اگه بیشتر میخوای بیا خواستگاری. دیدم اصرار داره. گفتم میرم. چت و فالو اینستا رو دوطرفه پاک کردم.😶

اینم به غرورش برخورد! 

بعد دلم براش تنگ میشد هردفعه می اومدم پیام میدادم و منت کشی می دیدم، دیر سین می کنه میزدم تو ذوقش تیکه مینداختم و میرفتم. دوباره و.... یعنی شاید ۷ بار اینا تکرار کردم.

تا اینکه الان جواب پیام هام و زنگ هام عمدا نمیده.

دلم براش یه ذره شده. خیلی دلتنگشم.😢 کسی برام اون نمیشه.

اوایل رابطه قبل درخواست بوس و بغل هم که لوس بازی درمی اوردم می گفت تو بهم اهمیت نمیدی و غرورم می شکنی.

چیکار کنم برگرده؟🥺

قشنگ به این سرویس بده تا برگرده 

حتی خودت فهمیدی که به خاطر این کارا می‌خوادت بعد گفتی که من نمی‌تونم بعد ولت کرده بعد بازم میگی برگرده پس  بهش رابطه بده تا برگرده واقعاً عقل نداریا

Azar dey

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنگرده، کسی که به خط قرمز و حریم تو احترام نمیگذاره 

کاری به لوس بازی که گفتی ندارم 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
پسره داره به هدفش میرسه

آخه میدونی قبل اینکه بوس و بغل بخواد هم داشتم لوس میشدم و به خودم بیشتر توجه میکردم تا اون!

اینم میگفت بهم اهمیت نمیدی و غرورم میشکنی

پسرا واسه همین چیزا دوست دختر میگیرن 

نمیخوای با کسی دوست نشو

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

قشنگ به این سرویس بده تا برگرده حتی خودت فهمیدی که به خاطر این کارا می‌خوادت بعد گفتی که من نمی‌تونم ...

آخه میدونی قبل اینکه بوس و بغل بخواد هم داشتم لوس میشدم و به خودم بیشتر توجه میکردم تا اون!

اینم میگفت بهم اهمیت نمیدی و غرورم میشکنی

بخاطر اینکه تو ذوقش زدم تیکه انداختم زمانی که بهم کم توجهی میکرد رفته 

آخه میدونی قبل اینکه بوس و بغل بخواد هم داشتم لوس میشدم و به خودم بیشتر توجه میکردم تا اون!اینم میگف ...

نه من نمی‌دونم 

دختر خوب هنوز خیلی مونده پسرا رو بشناسی ه جور ازت استفاده می‌کنه ولت می‌کنه که اصلاً نفهمی چی شد ما اصلاً داری یه چیز دیگه تعریف می‌کنی

Azar dey