2777
2789
عنوان

زندایی کودنم پدرش انقلاب بود از دانشگاه سروستان کارمند شد

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد دنبال زندایی حرف مفت میزنن کلیپ میسازن تو اینستا قشنگ مشخصه خانواده شوهر زندایی سوختن در کل ایرا ...

مفت خوری و مفت بری ناراحتی نداره ؟

اینکه کشور رو پارتی میچرخه 

داشتم مصاحبه داماد محسن رضایی رو میدیم طرف تو ۲۱ سالگی شرکت داشته گفت باجناقت چکارس گفت ریئس فلان بانکه تازه ادعا داشت سختی کشیدن 

مفت خوری و مفت بری ناراحتی نداره ؟اینکه کشور رو پارتی میچرخه داشتم مصاحبه داماد محسن رضایی رو میدیم ...

میتونن کلی مطرح کنن نه اینکه یک نفر خاص مثلا اقوامشونو به چشم بگیرن و بد وبیراه بگن

الان مثلا بقیه جاها گل و بلبله؟

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

هر چقدرم سهمیه داشته باشی بازم باید عرضه و وجود درس خوندن رو داشته باشی که بتونی از دانشگاهی که با سهمیه رفتی توش خارج بشی 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
مگه راه دیگه ای جز این برای موفقیت هست تو ایران؟اینا همه نخبه انماها همه خنگنمیدونستی ؟

وای آره دوران دانشجویی یه هم اتاقی داشتم داداش معاون شهردار بود تو تهران پدرو مادرشم سابقه جبهه داشتن میگفت داداشم نخبس منم گفتمش مگه نخبه قحطیه حالا نمیدونم اینا واقلا چطور بودن قضاوت نمیکنم اما اینکه میگن نخبن دیگ خیلی اعصاب خوردی داره