2777
2789
عنوان

زندایی کودنم پدرش انقلاب بود از دانشگاه سروستان کارمند شد

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 55 پست

دوست منم پدرش سپاهی بود 

خیلییییییییی پولدارن 

الان رفته روسیه دندون بخونه دو سال دیگه برمیگرده 

میاد اینجا مطب میزنه بعد این با کسی که تو ایران جون کنده یکی میشه

یا خواهرش با سهمیه پرستاری اورد😶الان بیمارستان کار میکنه

واقعا یک با یک برابر نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی زندائیت هرکاری کرده توچرا .......

هرکی پولداره دزده

هرکی نخبس سهمیه داره

هرکی سرکاره پارتی داره

کاش دهنمون کنتور داشت اینقدر چرت نمیگفتیم

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

نه عزیز اینطوریا نیستدانشگاه تو ایران قیف برعکسه

من خودم دانشجوی دکتری هستم همه تحصیلاتمم تو دانشگاه سطح یک گذروندم 

ورودی با سهمیه داشتن راحته

ولی نهایتا استعداد و علاقه هست که باعث تحصیلات تکمیلی میشه

چون سهمیه داشتن باعث این نمیشه که استاد  ازت امتحان تحلیلی نخواد کنفرانس نخواد مقاله نخواد رساله و پایان نامه و دفاع نخواد 

و اینا هم خیلی خستگی و فشار داره

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
من خودم دانشجوی دکتری هستم همه تحصیلاتمم تو دانشگاه سطح یک گذروندم ورودی با سهمیه داشتن راحتهولی نها ...

منم دانشجوی دکتری ام تو دانشگاه تهران

لیسانس و ارشدمم همینجا بودم

ولی شما نظرت درباره استخدام چیه ؟؟ 

اگر میخواهید چشمتونو به حقایق ببندید من واقعا حرفی ندارم 

منم دانشجوی دکتری ام تو دانشگاه تهرانلیسانس و ارشدمم همینجا بودمولی شما نظرت درباره استخدام چیه ؟؟ ا ...

چه ربطی داره خانم

من دارم در مورد دانشگاه و تحصیل حرف میزنم

میگه زنداییم ادعای باهوشی داره میگم ادعا نیست واقعا استعداد داره که ادامه تحصیل داره

استخدام چی میگه این وسط چه ربطی داره

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
چه ربطی داره خانممن دارم در مورد دانشگاه و تحصیل حرف میزنممیگه زنداییم ادعای باهوشی داره میگم ادعا ن ...

ینی استخدام مثل تحصیل با سهمیه و پارتی نیست ؟ 

مساله به این سادگی و نمیدونید شما ؟ یا نمیخواید بدونید چون منافع تون به خطر میفته ؟ 

از چی دارید دفاع میکنید ؟

نترسید امثال من کشور و ترک کردیم .

آش و با جاش تقدیم شما کردیم . این گوی و این میدان ؛ ببینیم کشور و به کجا میرسونید .

خب اگه خودشون با سهمیه رفته بودم مطمعن باش کسی رو نفرین نمییکرد

نه عزیزم وقتی جانباز چند درصد دخترش خودش به من گفت فامیل نزدیک . ولی مادر انکار میکنه خود باباشون به همه گفت 

من خودم دانشجوی دکتری هستم همه تحصیلاتمم تو دانشگاه سطح یک گذروندم ورودی با سهمیه داشتن راحتهولی نها ...

تو ایران معمولا قبولی دانشگاه سخته بقیش بلاخره حل میشه

ایثارگران نه تنها با سهمیه قبول میشدن بلکه حتی شهریه دانشگاه آزاد هم نمی‌دادن پس مهم نبود بیفته و چند بار دیگه درس رو بردارن و بلاخره نایلونی پاس میکنن میره

حتی میتونستن پایان نامه و رساله رو بدن بیرون بنویسن براشون

ینی استخدام مثل تحصیل با سهمیه و پارتی نیست ؟ مساله به این سادگی و نمیدونید شما ؟ یا نمیخواید بدونید ...

چی میگی 😂😂😂

با کی کار داری😂😂😂😂

عزیزم من رتبه برترم اسم و فامیلم تو همه سایتا هست و تو ۳ تا موسسه مشاور و مدرسم 

ولی تو با این آیکوی پایینت که متوجه یه حرف ساده نمیشی تو هر کشوری بری مشکلت حل نمیشه

چی میگی 😂😂😂با کی کار داری😂😂😂😂عزیزم من رتبه برترم اسم و فامیلم تو همه سایتا هست و تو ۳ تا موسس ...

رتبه و مدرس و مشاور بودن به چه کار میاد وقتی طرز بیان شما این هست . بیچاره اونی که مشاورش شمایی !!!

ادب و طرز صحبت شما گویای همه چیز هست .

شما اگر میدونستی من کجا دارم درس میخونم و چه جایگاهی دارم به خودت اجازه نمیدادی اینجوری برخورد کنی .

متاسفم برات . همین !