داشتیم صبحانه میخوردیم گوشیم پیام اومد داشتم میخوندم اتفاقا خواهر شوهرم بود ما از قبل دوستیم باهم ،بعد جوابشو میدادم یه دفعه شوهرم با صدای یه ذره بلند این جوری کرد کیه این وقت صبح گفتم خواهرت انگار باور نکرد دستشو دراز کرد یعنی بده من گوشیتو منم گفتم چرا خوب میگم خواهرته با عصبانیت نگام کرد یعنی بده منم دادم یه ربع چرخید و چندتا گیر داد و بعد رفت حالا خودش نمیزاره سایه مم از بغل گوشیش رد بشه کار درست چیه این جور وقتها باید گوشیو بدی یا نه؟ اولین بارم نیست خیلی وقتها یه دفعه میگیره ازم گاهی میبره با خودش سر کار بعد برگشتنی میده بهم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم حرف درستی میزنم یا نه، ولی فک کنم بیشتر مردایی که خودشون چتای مخفی توی گوشی دارن هی شک میکنن به زن. که مثلاً همونطوری که من به بقیه پیام میدم، نکنه یکیم هست که به این پیام داده... سری بعد که گوشیو خواست بنظرم نده. بگو گوشیتو بده تا منم بدم. البته نمیدونم شاید راهکار درستی نباشه.