2777
2789
عنوان

شوهر شمام اینجوریه اگه آره چه واکنشی باید نشون داد

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 30 پست
بعد 11 سال این رفتار؟بددله البته اگر خودت کاری نکردی که بهت شک کنه

خودش خیانت کرده همه کارادو اون میکنه ولی از نظر اون اگه من راه داشته باشم میکنم ولی خدا میدونه من چقد متعهدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه همسرت هنوز بهت اعتماد نکرده چند وقته ازدواج کردی

بحث اعتماد نیست بحث شکاکیه

مثلا اگه بحث اعتماد بود وقتی دید خواهرش پیام داده 

گوشی رو پس میداد خودش شرمنده و خجالت زده میشد یا بعد از مثلا ۱۰ بار ، ۲۰ بار که چک میکرد مطمئن میشد ، تازه بعدشم خودش پیش خانمش خجالت میکشید

ولی این شکاکی یکجور مریضیه

بعضیها هم چون خودشون تو مجردی روابط ازاد زیاد داشتن

یا دورشون تو اقوام یا اشنا یا دوست دیدن کسی با کسیه حساس میشن 

تو زندگی خودشون هم چون حساس شدن شک میکنن

یه چیزی میگم بهت جدیش بگیر

این مردایی که رو زنشون حساسن و چک میکنن شکاکن خودشون یه جا پیگه سرشون گرمه چون خودشون تو مخفی کاریو خیانت خبره شدن ببینن زنشون داره به یکی پیام میده شک میکنن که زنه بهشون خیانت نکنه

اینکه میگی نمیذاره گوشیشم چک کنی مهره تاییده

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

نمیدونم حرف درستی میزنم یا نه، ولی فک کنم بیشتر مردایی که خودشون چتای مخفی توی گوشی دارن هی شک میکنن ...

نه عزیزم همیشه اینطوری نیست 

مثال نقض شو دیدم

اینطوری نگو یه وقت مدیون میشی زندگی یه نفر خراب میشه

نمیدونم حرف درستی میزنم یا نه، ولی فک کنم بیشتر مردایی که خودشون چتای مخفی توی گوشی دارن هی شک میکنن ...

نه با ادم شکاک و مریض نمیتونی مقابله کنی 

فقط میتونی باهاش راه بیای

وگرنه با بددلی و شکاکیش اذیتت میکنه که نزاشتی چکت کنه

یا باید همیشه باهاش جنگ و دعوا کنی

یا باید باهاش راه بیای

راه دیگه ای نیست ، چون اینجور ادم خوب نمیشه ، مریضه

خودش که سابقه ی یک بار خیانتو داره ولی متاسفانه اگه به حرفش گوش ندم به جاهای خوبی کشیده نمیشه 

خیلی سخته اینجوری.بچه داری؟نمیشه خودت مشاوره بری؟

دو تا پسر دارم مشاوره گاهی تلفنی  نمیگم تاثیر نداشته ولی انگار فقط یه مدته تاثیرش همیشم این مدلی نیستش هر از گاهی قاطی میکنه

ببین عزیزم شوهرت مریضه هر کاری بکنی باز یه بهانه ای داره

مثل شوهر سابق من اون زمان اوایل گوشی نبود هم همین بساط و داشت

بعد اومدن گوشی هم چند روز چند روز گوشی و ازم می‌گرفت

اما شوهر دومم نه حتی اگر بهش بگن دیدیم زنت خیانت میکنه نهایت واکنشی که داره میاد سوال میکنه مثل شما گوشی و بوم بگم ببین نگاه هم نمیکنه

خودش خیانت کرده همه کارادو اون میکنه ولی از نظر اون اگه من راه داشته باشم میکنم ولی خدا میدونه من چق ...

خودش خیانت کرده می ترسه تو جبران کنی همرو مثل خودش میبینه این رفتارا ناشی از شکاک بودنش ،اگر گوشیتو بهش ندی بدتر می کن بی تفاوت بنداز جلوش بگو. همه مثل تو نیستن 

دو تا پسر دارم مشاوره گاهی تلفنی نمیگم تاثیر نداشته ولی انگار فقط یه مدته تاثیرش همیشم این مدلی نیس ...

دوقطبیه؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم